sâmbătă, 15 noiembrie 2014

"ADEVĂRUL VERDE ÎN FAŢĂ" INTRĂ ÎN "CONSERVARE"!

"A pleca înseamnă a muri puţin", era de părere poetul şi romancierul francez Edmond Haraucourt, într-unul dintre cele mai faimoase poeme ale sale, "Rondelul despărţirii". Iată că, după mai mult de cinci ani, timp în care a devenit efectiv un brand, demonstrând că într-o societate dominată de corupţie şi minciună, adevărul - chiar dacă e mic copil - se poate constitui oricând într-o rază de lumină şi speranţă, blogul "Adevărul verde în faţă" va trebui să "plece", intrând de azi, în "conservare"!!! Decizia a fost impusă de o nouă provocare profesională unde, se pare că, regulile pot fi schimbate de mai multe ori în timpul "jocului"! Dreptul constituţional la opinie e garantat doar pe hârtie, pentru că, în realitate, ţi se vâră pumnul în gură...până-n gât! Totuşi, peste o jumătate de milion de vizitatori, mai mult de două milioane de vizualizări şi 17.000 de fani pe principala reţea de socializare, Facebook, "bilanţul" celor 5 ani frumoşi şi glorioşi petrecuţi alături de cititori, demonstrează că despărţirea este una grea şi dureroasă pentru ambele părţi. Rămâne însă convingerea că această despărţire este doar una temporară şi că, nu peste mult timp, adevărul va apărea din nou la suprafaţă precum untdelemnul, chiar dacă, pentru asta, va fi nevoie de o "revoluţie". În mod cert, "Adevărul verde în faţă", cu al său "modus vivendi", nu şi-a încheiat nicidecum misiunea. Fără doar şi poate va reveni curând în spaţiul virtual, acolo unde - deja am primit numeroase semnale - a lăsat un gol imens! Aşadar, "Adevărul verde în faţă" nu le spune "adio" cititorilor săi (fideli sau numai ocazionali!), ci doar..."la revedere!!!"

4 comentarii:

  1. Care e motivul despartirii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interdicţii profesionale, impuse abia la două săptămâni de la angajare! Legi şi statute interpretate într-o manieră originală!!!

      Ștergere
  2. Adica sa inteleg ai scris despre cine nu trebuie.si ai deschis subiecte deochiate?

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule Garrnod sincer regret ca cineva a reusit sa te puna cu botul pe labe. Erai singurul jurnalist din Medias care avea curajul sa spuna adevarul fara sa ii fie frica de nimeni.
    Asa mai aflau mediesenii si poate si cei din conducerea orasului ce marsavii sa fac in oras sau firme din oras.

    RăspundețiȘtergere