luni, 15 septembrie 2014

DEPUTATUL PSD GHEORGHE ROMAN, "CĂLCAT ÎN PICIOARE" LA ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR. 7 DIN MEDIAŞ!

După trei luni de vacanţă, astăzi, a sunat din nou clopoţelul, inclusiv pentru elevii din Mediaş. Doar pentru deputatul PSD Gheorghe Roman a sunat - eufemistic vorbind - ceasul!!! Prezent, la fel ca în toamna trecută, la deschiderea anului de învăţământ la Şcoala Gimnazială nr. 7 din Mediaş, parlamentarul sibian a simţit pe propria piele impactul vorbelor goale, al promisiunilor deşarte. Trebuie menţionat că, în urmă cu un an, atunci când întreaga presă locală îi "sorbea" cu nesaţ vorbele deputatului (foto) acesta s-a angajat să reabiliteze curtea respectivei şcoli gimnaziale din cartierul Gura Câmpului.
Bineînţeles că acest lucru nu s-a întâmplat şi, convins că oamenii efectiv au uitat, ori că pot fi duşi mereu cu zăhărelul, cel supranumit "Micul samurai" a dat să-şi înceapă discursul şablonard. A fost însă oprit brusc, de către o parte din personalul administrativ al respectivei instituţii de învăţământ, aruncându-i-se acestuia în faţă: "Lăsaţi-ne domnule deputat cu vorbele, vrem fapte, unde-i curtea reabilitată?". Pentru câteva clipe, deputatul şi-a pierdut stăpânirea de sine şi a îngăimat: "Până la încheierea mandatului meu, voi face ceea ce am promis, deşi trebuie să ştiţi că şcolile se află în administrarea administraţiei publice locale. Vă mulţumesc că mi-aţi reamintit, mă voi implica personal în reabilitarea curţii şcolii, care arată oribil, pentru vremurile în care trăim", a încheiat deputatul, care a coborât spăşit treptele "esplanadei", pierzându-se apoi în mulţime, precum un anonim sadea! O oră mai târziu, acelaşi deputat participa la festivitatea de deschidere a noului an de învăţământ la Şcoala Gimnazială "Mihai Eminescu", probabil tocmai pentru a mai uita de umilinţa prin care trecuse, în faţa a sute de oameni, la şcoala susmenţionată!!!

4 comentarii:

  1. Politicienii nici nu ar trebui sa intre in SCOLI daca ar avea bun simt, caci scoala ar trebui sa ramana in afara politicii!Bine i-au facut cei din administratia scolii pe care ii felicit pentru CURAJUL de a spune lucrurilor pe nume!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Va rog sa corectati. Nu a disparut in multime, a fost dus cu forta in clasa a I-a. Bineinteles a fost o confuzie, invatatoarea si-a dat seama cand a vazut ca are un elev in plus.

    RăspundețiȘtergere
  3. mare smecher e roman asta...numai cand ma uit la fata lui imi inspira hotie, smecherie.
    cand se uita la tine parca iti dai seama ca omul ascunde multe dupa privirea lui smechereasca!!!

    Va rog nu-l votati la absolut nimic,e un sarlatan, fata il tradeaza!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnul Roman deputat de stanga si de dreapta este preocupat cu alegerea viitorului partid sa mai primeasca un mandat ca si deputat sau doamne fereste primar . Este un politician pur sange adica ar promite orice fara sa il preocupe cit de putin si ceea ce face ! Din cauza oamenilor ca el care ne reprezinta arata orasul nostru ca dupa razboi ! Eu sper sa nu mai fie votat sa nu uite oamenii pina la viitoarele alegeri cine este cu adevarat . S

    RăspundețiȘtergere