marți, 23 septembrie 2014

O NOUĂ CONTRAPERFORMANŢĂ "MARCA" DUL(CA C)RISTIAN: GAZIŞTII, ELIMINAŢI DIN PRIMUL TUR AL CUPEI ROMÂNIEI DE O ECHIPĂ CARE AR FI TREBUIT SĂ EVOLUEZE ÎN LIGA A III-A!

După eliminarea, din Cupa Ligii "Adeplast", înca din primul tur, de către Pandurii Tg. Jiu, a echipei de fotbal Gaz Metan Mediaş, "cacofonia" (DulCA Cristian) de pe banca tehnică a "alb-negrilor" a mai bifat marţi seara, o nouă contraperformanţă: eliminarea prematură, în aceeaşi fază, dintr-o altă competiţie importantă, Cupa Românei "Timişoreana" (scor 1-0) de data aceasta de către un team (Rapid CFR Suceava), care în mod normal ar fi trebuit să evolueze, în acest sezon, în eşalonul al treilea al fotbalului românesc!
Asta dacă nu s-ar fi decis readucerea bucovinenilor în Liga a II-a, pentru a completa, într-un fel, cele două serii! Meciul a fost transmis în premieră, live text, de către "Adevărul verde în faţă" însă ulterior acesta a fost suprimat din cauza statisticii jenante pentru medieşeni care nu au avut absolut nicio ocazie de a marca, golul calificării pentru moldoveni venind abia în prelungiri, respectiv în min. 103, în faţa unui Buchta spectator!!! Se pare că s-a decis din nou, pedepsirea lui Pleşca, pentru gafa din meciul cu Steaua Bucureşti, iar asta în detrimentul evident al echipei. Ar mai fi de menţionat, în legătură cu partida de la Suceava, accidentarea stupidă (asta dacă n-a fi de-a dreptul hilară!) a lui Trtovac, cel care a căzut şi s-a lovit destul de grav la genunchi, după ce i-a fost strecurată mingea printre picioare, de către un adversar! Una peste alta, o singură victorie, obţinută după un şir de trei înfrângeri consecutive, pare a fi reţeta ideală care îl menţine în funcţie, îl confirmă şi îl reconfirmă pe Dul(CA C)ristian, căruia i-am putea spune şi "agentul 0001". Până când, oare, domnule Horo(r)ba?

2 comentarii: