duminică, 14 septembrie 2014

LA MEDIAŞ, HĂRŢUIREA SEXUALĂ ESTE ASIMILATĂ CU OMORUL!

Premiera în materia infracţionalităţii, care se află pe masa procurorilor medieşeni, de peste opt luni, respectiv aceea de hărţuire sexuală, pare a-i fi bulversat total pe magistraţi, care nu ştiu cum să scape mai repede de dosar! Aşa cum relata în exclusivitate Adevărul verde în faţă, la mijlocul lunii ianuarie 2014, asistenta medicală Olimpia Gabriela Vasile (foto împreună cu soţul, Victor Vasile!!!) l-a acuzat pe şeful său, doctorul pneumoftizilog Ioan Marius Câmpean că a transformat-o în ţinta preferată a avansurilor sale sexuale, acesta ajungând chiar până la acte de agresiune fizică şi verbală împotriva victimei! Între timp, lucrurile, care păreau la un moment a fi cât se poate de clare - infracţiunea fiind aproape dovedită prin intermediul probelor testimoniale, respectiv mărturiile colegelor de serviciu ale respectivei asistente şi apoi sancţionată de conducerea Spitalului Municipal Mediaş - s-au precipitat! Într-o încercare disperată şi abuzivă de muşamalizare a speţei, procurorul de caz, Gabriel Salontai, fost coleg de şcoală cu suspectul, Ioan Marius Câmpean, a dispus remiterea dosarului de hărţuire sexuală către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, cel care are drept principală competenţă rezolvarea cazurilor de omor. Victor Vasile, soţul victimei şi cel care, (având studii de drept) o apără în respectiva speţă, a declarat în exclusivitate pentru "Adevărul verde în faţă" că: "am fost de-a dreptul şocat şi intrigat să aflu că dosarul de hărţuire sexuală a ajuns la procurorul Nicolae Ihora, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. Mi s-a explicat că a fost declinată competenţa din cauza cererii de recuzare pe care aş fi depus-o împotriva poliţiştilor din Mediaş, lucru total neadevărat. O astfel de cerere a fost depusă de către suspectul Ioan Marius Câmpean, însă ea a fosr respinsă definitiv. Sunt efectiv siderat de această încearcare de refacere a urmăririi penale când de fapt ar fi trebuit întocmit referatul de trimitere în judecată a celui acuzat de hărţuire sexuală", a menţionat Victor Vasile, fost ofiţer de poliţie, în prezent pensionar.

3 comentarii:

  1. ce tot face atat pe VICTIMA - olimpia vasile ?? de ce mai lucreaza in acelasi loc ??? vb aceea " ori e proasta , ori ii place !! "

    RăspundețiȘtergere
  2. Ii recomand olimpiei vasile un consult psihiatric ....

    RăspundețiȘtergere
  3. am fost colega cu olimpia, pe sectie; este bine pregatita profesional, dr tot timpul incerca sa bage zazanie intre mediciii sectiei de boli pulmonare, si mai ales contra domnului doctor, fiind tot timpul de partea doamnei doctor, si parandu-l mereu, desi nu avea dreptate...rog s a ma credeti pe cuvant , eu am plecat din tara, dar domnul doctor, nu are nici o vina!!! este un om deosebit si un medic fparte bun. mi-a salvat bunica si mama de pe patul de moarte...asta e parearea mea daca vreti sa tineti cont bine , daca nu cum doriti dumneavoastra ...pt confirmarea celor spuse , asa sa-mi ajute Dumnezeu, si mai alers ca trec printr-o situatie deosebita familialala ,neplacuta.
    Olimpia este cu probleme cu nervii, plange usor, si se destainuie celor ce au chef sa o ausculte, desi multe sunt lucurir neadevarate, si e usor de influentat..

    RăspundețiȘtergere