miercuri, 9 iulie 2014

OARE POLIŢISTUL NICOLAE PANU ÎŞI VA SANCŢIONA ŞI SOŢIA, AJUNSĂ DIRECTOR-GENERAL AL SC "GOSPODĂRIA COMUNALĂ" SA MEDIAŞ?

Ştirea zilei o reprezintă - fără doar şi poate! - numirea Laviniei Panu în funcţia de director-general al operatorului medieşean de drumuri, SC "Gospodăria Comunală" SA, în locul lui Gabriel Hoisan, cel care a ales să părăsească definitiv administraţia locală în favoarea avocaturii, după ce, în tot cursul acestui an, nu a încasat absolut niciun leu, fiind efectiv întreţinut de soţie! Condusă spre faliment de către PSD prin membri sau simpatizanţii respectivei formaţiuni politice (Ilie Laţa, Teodor Plopeanu, Fănel Mendea, Ioan Şerban), operatorul public de drumuri din Mediaş a ajuns din nou la "mâna" PSD, noul director general fiind, în mod declarat, un susţinător al stângii, ca de altfel şi soţul acesteia, agentul de poliţie Nicolae Panu (foto).
Despre respectivul poliţist rămâne de notorietate faptul că, dintotdeauna, a tras sforile pentru ca soţiei sale să-i fie asigurat un loc "călduţ" în cadrul respectivei societăţi comerciale subordonate municipalităţii!!! Pentru că, o bună perioadă de timp acest lucru nu a fost posibil, Nicolae Panu a "luat măsuri", amendând SC "Gospodăria Comunală" SA pentru nereguli depistate doar de acesta şi respinse, de fiecare dată, de către instanţele de judecată. Rămâne de văzut dacă vajnicul apărător al legii va lua măsuri similare de sancţionare a respectivei firme şi de acum înainte, căci parcul auto este practic acelaşi, cu inspecţii tehnice periodice "expirate", iar marcajele rutiere au rămas şi ele cam...aiurea!

3 comentarii:

  1. Daca tot esti "fan"PSD, vezi de ce "a plecat" Bordi Lucian de la Roholland.
    Persoana de contact Negrea Leo.

    RăspundețiȘtergere
  2. cu siguranta nu va lua astfel de masuri intrucat si-a vazut visul implinit,Daca ar fi corect chiar si sotia trebuie sanctionata daca greseste.Sa vedem ce va fi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Afirmaţia conform căreia d-ul fost director nu a luat niciun leu în decursul acestui an e total eronată....
    Verificaţi înainte totuşi

    RăspundețiȘtergere