vineri, 4 iulie 2014

ŞOC...DELOC LA MEDIAŞ: SECHESTRU ASIGURĂTOR ÎNTR-UN PROCES PENAL ÎN CARE SUNT ÎNVINUIŢI APROAPE TOŢI MEMBRI LEGISLATIVULUI ŞI AI EXECUTIVULUI LOCAL!

Ştirea zilei se doreşte a fi furnizată, astăzi, de jurnalistul de partid şi...de stat (la bârfe!) având nume de muzeu, un vajnic "prestator" la gazeta cu...renume de "focar" de difuzare în public a unor idei! Cunoscut în municipiul de pe Târnava Mare drept ziaristul "şoc şi groază", acesta postează pe blogul personal - pentru care îşi cumpără lunar "audienţă" - o ştire şoc: "Sechestru pe bunurile primarului, viceprimarului şi a 18 consilieri locali din Mediaş", în cauza privitoare la SC "Gospodăria Comunală" SA. Pur şi simplu este vorba despre un şoc...deloc, în condiţiile în care derularea unui proces penal în care există suspiciunea unor prejudicii, impune instituirea sechestrului asigurător, care în accepţiune juridică înseamnă indisponibilizarea unor bunuri (mobile sau imobile) ce se află în posesia înculpatului, ce ar urma să fie vândute pentru recuperarea prejudiciului, doar în condiţiile în care există o sentinţă definitivă, iar debitorul nu-şi execută de bună voie obligaţia!!! Asemenea măsuri sunt dispuse zilnic, în anumite speţe, de către organele de anchetă, astfel că românii ar trebui să fie cei mai "şocaţi" oameni de pe Terra. Pur şi simplu nu înţeleg deloc motivele pentru care respectivul coleg de breaslă nu titrează zilnic pe blogul său cu milioane şi milioane de vizite şi vizitatori: Şoc - Marcel Piteiu, sechestru asigurător; Electroşoc - Corin Emil Cindrea, sechestru asigurător; Ultraşoc - Ioan Niculaie, sechestru asigurător; Undă de şoc - Dan Voiculescu, sechestru asigurător! Pin analogie, înseamnă că la categoria "şoc şi groză" ar fi trebuit inclusă şi ştirea potrivit căreia, în urmă cu mai mult de patru ani, ziaristul a fost amendat cu 300 lei şi apoi citat cu mandat de aducere ca martor al acuzării, într-un proces penal (facsimil). Evident că, datorită spiritului de turmă, alţi doi pseudojurnalişti medieşeni, unul sută la sută...zero barat, iar celălalt două sute la sută fariseu au prezentat ştirea de cancan drept...exclusivitate de zile mari. Ioan Petrariu ştie de ce!

Un comentariu:

  1. Nu esti ma bun cu nimic ca ei.aceleasi lucruri faci si tu.pana vorbesti de alti mai bine ai vedea de oala ta ca poate roata se invarte si poate mai bine vorbiti de drumurile excelente care le avem care se asfalteaza pe ploaie

    RăspundețiȘtergere