duminică, 27 iulie 2014

UPDATE: CE "GROZĂVIE" A COMIS EUGEN GROZAV, PENTRU CARE A FOST EXCLUS DIN PSD MEDIAŞ?

După o binemeritată vacanţă, "Adevărul verde în faţă" revine de astăzi la "uneltele" sale, încercând, prin mijloace specifice, să descurce iţele şi să afle "culisele" pentru care consilierul local Eugen Grozav (foto) a fost exclus din rândul membrilor PSD Mediaş, urmând ca, luni, acesta să fie înlocuit din legislativul municipiului de pe Târnava Mare de către ex-comandorul Mircia Ţiplea. Pentru că reprezint o profesiune liberală (jurnalismul) nu am fost şi nu voi fi niciodată un adept al stângii, guvernele din respectiva parte a eşichierului politic conducând, de regulă la regresul şi declinul economiilor pe care le "controlează". În cazul de faţă voi acorda o atenţie ceva mai mare unui reprezentant (cu vechi state de serviciu) al stângii, din raţiuni exclusiv principiale. Fost candidat - în urmă cu vreo două decenii - la funcţia de primar al Mediaşului (din partea PSM), Eugen Grozav a părut tot timpul un "soldat" disciplinat, o "puşculiţă" de partid, care a cotizat conştiincios - pe măsura resurselor sale financiare - la "propăşirea" formaţiunii politice din care a făcut parte.
Aşadar, vestea că acesta a fost exclus din PSD Mediaş, pe cale de consecinţă pierzând şi locul din cadrul Consiliului Local a părut oarecum surprinzătoare. După cum surprinzătoare şi inexplicabilă a rămas şi "tăcerea" organizaţiei conduse de senatorul Viorel Arcaş, care, pur şi simplu a evitat să ofere mai multe amănunte, ori măcar să remită un comunicat...sec! Mai ales că existau deja precedentele Ilie Laţa şi Teodor Plopeanu, când a fost organizată o conferinţă de presă pentru ca opinia publică să fie informată în legătură cu excluderea din partid a celor doi. Din câte se pare, Eugen Grozav nu a reprezentat niciodată o febleţe pentru preşedintele PSD Mediaş. Acesta, pur şi simplu s-a folosit de "sponsorizările" consistente ale respectivului om de afaceri, după care, efectiv, l-a aruncat ca pe o măsea stricată!!! Probabil, tocmai pentru a-i face loc în legislativul medieşean fostului comandor Mircia Ţiplea, strategul campaniei electorale (eşuate!) a PSD Mediaş, la alegerile locale din iunie 2012. În final, ca o "picanterie" ar mai trebui menţionat faptul că în timp ce Mircea Ţiplea va deveni consilier local din partea PSD, fiul acestuia, Ovidiu, aflat pe lista supleanţilor PDL Mediaş ar putea ajunge - în ritmul perpetuu şi accelerat al plecărilor din Consiliul Local Mediaş - să reprezinte dreapta în legislativul medieşean!

UPDATE:

Eugen Grozav a încercat, destul de timid, să explice - în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local de luni după amiază - motivul excluderii sale din PSD: în urmă cu o mai mult de o lună a solicitat, într-o şedinţă de partid, demisia preşedintelui organizaţiei locale a PSD, senatorul Viorel Arcaş prezentând un "decalog" al acuzării. În mod cert, acesta nu a ştiut cui anume să ceară demisia fostului şef de partid, deşi judecând după perenitatea "dinozaurilor" social-democraţi, aceştia rămân preşedinţi...până la moarte, cazul Ion Iliescu fiind cel mai reprezentativ! Până la urmă postul de consilier local a fost vacantat, absolut niciun coleg de partid nesusţinând amânarea propusă de Eugen Grozav!!

Un comentariu:

  1. Ovidiu Tiplea e un derbedeu ,un bataus,a terminat Fac de sport Sibiu,are o sora curva,mama lui lucreaza la Emailul.Pila lui Mircea Tiplea este DUMITRU PRUNARIU.

    RăspundețiȘtergere