miercuri, 30 iulie 2014

INCENDIAR ŞI EXCLUSIV CU FOSTUL CONSILIER LOCAL, EUGEN GROZAV: "AM FOST EXECUTAT ÎN STIL BOLŞEVIC, DUPĂ CE AM COTIZAT LA PARTID CU PESTE 700 DE MILIOANE DE LEI VECHI"

Eugen Grozav, fostul consilier local, exclus din PSD Mediaş, din cauza opiniilor sale critice, a ales "Adevărul verde în faţă" pentru a face dezvăluiri în exclusivitate şi de o gravitate extremă, despre conducerea discreţionară şi autocratică de către senatorul Viorel Arcaş a organizaţiei locale PSD. Liderul social-democrat este acuzat - printre altele - de faptul că, coordonează toate "maşinaţiunile" care se fac în municipiul de pe Târnava Mare, inclusiv pe cele legate de fraudele de la ştrandul de pe strada Stadionului, precum şi de implicarea domniei-sale în scandalul de la SC "Gospodăria Comunală" SA, care - cu o singură excepţie - a dus la inculparea întregului legislativ şi executiv local. Prima parte a interviului cu adevărat incendiar al lui Eugen Grozav se referă la aducerea în prim-plan, pe listele din 2012 pentru Consiliul Local, a lui Teodor Plopeanu şi Ilie Laţa, aflaţi iniţial pe poziţii neeligibile, dar şi la faptul că se cotizază "la greu", la partid, fără însă a se emite chitanţe pentru sumele de bani donate ori pentru cotizaţiile lunare plătite de membri PSD! "Personal am sponsorizat PSD cu peste 700 milioane de lei vechi, între care 10.000 de lei pentru achiziţionarea actualului sediu de partid, doar de când la conducerea organizaţiei locale se află senatorul Viorel Arcaş. Niciodată însă trezorierul partidului nu a prezentat trimestrial, sau măcar anual, o situaţie privind destinaţia banilor. Din acest motiv, au plecat din cadrul PSD Mediaş foate mulţi oameni valoroşi precum Maria Alecuşan sau Lavinia Panu, numărul membrilor înjumătăţindu-se, efectiv, în ultima perioadă. De aceea am considerat şi consider că e nevoie de un preşedinte nou, profund implicat în problemele localităţii şi prezent tot timpul la Mediaş, nu doar sporadic, atât cât îi permite senatorului Viorel Arcaş, activitatea parlamentară. De asemenea nu pot accepta în ruptul capului ca, la sugestia şefului de partid, ori a liderului de grup din Consiliul Local, să fii obligat să votezi altfel decât în spiritul legalităţii şi în favoarea cetăţenilor. Spre exemplu, în cazul SC Gospodăria Comunală SA Mediaş, în şedinţa pe comisii, atât eu cât şi Eugen Moraru ne-am abţinut, însă atunci când s-a votat în plen Teodor Plopeanu ne-a apostrofat: ce faceţi obrăznicuţilor, voi nu ridicaţi mâna?", a spus, printre altele, Eugen Grozav. Urmăriţi în continuare primul interviu-bombă al ex-consilierului social-democrat acordat în exclusivitate pentru "Adevărul verde în faţă". Zilele următoare vor urma însă şi alte dezvăluiri incredibile, de-a dreptul şocante!!!

3 comentarii:

  1. Du-te bai nene si lasa-ne in pace...ce mai frustrat!!!!Ale tale sunt in urma toate. Vesnic nemultumit, un personaj din schitele lui Caragiale acest individ cu nume predestinat.

    RăspundețiȘtergere
  2. nea cais ; Dar de unde ai avut bani ?

    RăspundețiȘtergere
  3. sa vina parchetul pe controlul fondurilor

    RăspundețiȘtergere