miercuri, 23 octombrie 2013

PENTRU LIMBAJ SUBURBAN, POLIŢISTUL "RECIDIVIST" ION MOGOŞANU, RISCĂ O PEDEAPSĂ DRASTICĂ

După trei săptămâni de la înregistrarea plângerii împotriva şefului Poliţiei Rutiere Mediaş, subcomisarul Ion Mogoşanu adresate IPJ Sibiu de către administratorul blogului "Adevărul verde în faţă", marţi, a sosit, în fine, la Mediaş, comisarul-şef Ion Geană, care se ocupă de astfel de cazuri, legate de comportamentele "deviante" ale poliţiştilor din judeţ. Ofiţerul care visa să ajungă şeful Poliţiei Muncicipale Mediaş deşi nu are "studiile" necesare, în speţă cei şapte ani de acasă, a negat totul, iar dintr-o solidaritate de breaslă demnă de o cauză mai bună, colegii (în fapt subalternii) acestuia, agenţii Panu şi Uţă, au negat inclusiv că aş fi fost prezent în seara cu pricina la stadion, acolo unde Ion Mogoşanu (foto) a "defecat" toate acele băloşenii verbale, care, efectiv, îl fac nedemn de a mai purta uniforma de poliţist. Colegul de la Antena 1 Sibiu, Fane Câmpean, a fost cel care a reuşit să convingă de contrariul, mărturia sa fiind una capitală în luarea unei decizii. Surpriza a fost însă majoră atunci când ofiţerul însărcinat cu rezolvarea cazului a recunoscut că în urmă cu un an acelaşi Ion Mogoşanu s-a mai aflat în atenţia comisiei de etică din cadrul IPJ Sibiu pentru fapte similare. Tocmai de aceea pe Moşoşanu (şi organu' său!) îl paşte o sancţiune mult mai drastică, ce l-ar putea determina pe acesta să renunţe la meserie, pentru a se "înrola" în "miliţia" lui Necşulescu, "regele vinului" cel care în 21 august a ucis cu limuzina sa, în Şaroşu pe Târnave, două fetiţe în vârstă de 8 şi respectiv 12 ani. De altfel acesta s-a înconjurat de poliţişti "reşapaţi", cum este şi Mogoşanu, ofiţerul care se ocupă - împreună cu procurorii - de respectivul eveniment rutier. Şi apropo de procurori, sper ca şi aceştia să-mi comunice cât mai curând identitatea "curajosului: anonim care, o bună perioadă de timp, a tot lansat ameninţări la adresa administratorului blogului "Adevărul verde în faţă"!!!

2 comentarii:

  1. totusi pe principiul "corb la corb nu scoate ochii", nu va puneti prea mari sperante in acest Geana.....am avut de-a face cu cei doi "justitiari " ai IPJ Sibiu , respectiv Geana si Sandu ..Nu doresc sa cunoasteti astfel de lingai de oameni .

    RăspundețiȘtergere
  2. Majoritatea politailor sunt niste beliti si niste gunoaie.Referitor la mogosanu uitati va la moaca lui de 8 clase ,oligofren,un taranoi care e seful politiei rutiere.
    In cazul accidentului de la saros a masliuit totu,l a ascuns dovezi, il cunosc bine pe unul dintre tatii fetitelor moarte ,a vrut sa sara sa-l omoare pe mogosanu cand a a vazut ce a a facut , noroc ca l-a oprit avocatul.Sa ai dea dumnezeu lui si beizadelei de la jidvei aceiasi soarta copiilor lor.
    Un cioban care vroia sa fie comandant auzi si el cred ca de abia si-a luat bacul.
    Doamne ce gunoaie avem in tara asta.
    Mi-e greata sincer.

    RăspundețiȘtergere