joi, 28 martie 2013

TEODOR NEAMŢU: "GUVERNANŢII NU AR TREBUI SĂ SE GÂNDEASCĂ SĂ IA ROMGAZ-UL DE LA MEDIAŞ, CI SĂ...PUNĂ AICI CAPITALA REGIUNII 7 CENTRU!"

Într-o conferinţă de presă prilejuită de discuţiile care se poartă în aceste zile în mediile politice şi publice în legătură cu mutarea sediului SNGN "Romgaz" SA de la Mediaş la Bucureşti, Teodor Neamţu în calitate de primar al municipiului de pe Târnava Mare dar şi de preşedinte al PDL Mediaş e declarat joi după amiaza că "mai bine guvernanţii s-ar gândi nu să ia ceea ce este mai important Mediaşului ci să pună. Şi mă refer la stabilirea aici în capitala gazului metan a reşedinţei Regiunii 7 Centru. Aceştia ar trebui să facă apel la istorie pentru a afla ca la Mediaş au avut loc şi Diete ale Transilvaniei. Urbea se află la distanţe egale de cele două aeroporturi de la Sibiu şi Tg. Mureş, precum şi pe coridorul IV feroviar paneuropean. Pe această cale lansez inclusiv o provocare celor doi parlamentari din Mediaş să facă lobby în acest scop, a spus Neamţu. Legat de eventuala mutare sau chiar crearea unei reprezentanţe Romgaz la Bucureşti, invocându-se listarea la bursă a respectivei companii gazifere, Neamţu susţine că "efectele vor fi unele incalculabile, devastatoare chiar pentru Mediaş. Practic un sfert din bugetul local, respectiv 22 milioane lei este asigurat de cele două companii din domeniul gazului metan, ca sume defalcate din impozite pe salarii, respectiv taxe pentru clădiri şi terenuri. Personal voi sprijini orice acţiune, orice demers public menit a lăsa lucrurile aşa cum sunt în prezent legate de sediul SNGN Romgaz SA", a încheiat primarul Mediaşului.

Un comentariu:

  1. DL.Primar cind controlati balastierele de nisip ,in amonte de oras, care au colmatat albia Tirnavei, dar padurile defrisate , dar lucrarile de mintuiala la apa ,gaze ,canalizare si drumuri, care au infundat sistemul de canalizare ,padurile taiate [pomi] care se vad pe net din birou ,numerotarea garajelor cu aprobarile de rigoare ,cladirile aviatiei,automecanica distruse ,distrugerea fabrici de sticla ,vitrometan,etc. ,urmariti auto si specialele romgaz sa vedeti ce se intimpla pe traseu .parasutistu.

    RăspundețiȘtergere