sâmbătă, 2 martie 2013

UMBRA LUI PUSTAI PE ARENA NAŢIONALĂ

Gaziştii au pierdut fără drept de apel întâlnirea de pe Arena Naţională cu Steaua Bucureşti, din cadrul etapei a XXi-a, la un scor de neprezentare, 3-0. A fost parcă un deja-vu cu o echipă oaspete evoluând lamentabil-chiar dacă pot fi aduse ca argumente în favoarea acestora, situaţiile clare de a marca dar ratate incredibil de medieşeni-de parcă "alb-negri" l-ar fi avut pe banca tehnică nu pe Gigi Mulţescu ci tot pe longevivul Cristi Pustai. Adică jucători de atac introduşi cu nemiluita-dar degeaba, din cauza ineficientei lor-în echipă, un mijloc rupt parcă în două şi o linie de fundaşi, depăşită în mod constant chiar şi de către adversarii din aceeaşi linie. De asemena o totală lipsă de inspiraţie a celui supranumit "SMURD", prin trecerea lui Ciprian Petre pe banda dreaptă şi înlocuirea lui Frăsinescu cu "bătrânelul" Florin Dan. A mai fost şi bomboana de pe colivă, oferită spre finalul partidei de portarul Pleşca, greşind flagrant prin respingerea cu mâna a unui balon în afara suprafeţei de pedeapsă, ceea ce a condus la eliminarea sa de pe teren. Una peste alta, un meci de coşmar-cel puţin prin proporţiile scorului-şi ceea ce e mai grav, lipsit de orice orizont tactic.

3 comentarii:

  1. la proba de angajare a fotbalistului, ce-l mai simplu test este ; sa mearga cu balonul jucind pe picioare ,in jurul stanionului,fara a cade jos . inseamna ca stie putin fotbal si stapin cit de cit pe mingie ..punct ...alfel este un maidanez ...

    RăspundețiȘtergere
  2. cu zarzavagiul,va-ti facut de ris .vaiddeemmiiinniee.multumesc...........

    RăspundețiȘtergere
  3. MECIURILE SE JOACA DUPA : LEGI SCRISE SI NESCRISE . CA TOATE MECIURILE DIN TARA . UNII CU SACU SI ALTI BISERICUTA . DOAR AU STAT LA HOTELUL LUI SASIU .

    RăspundețiȘtergere