sâmbătă, 16 martie 2013

SENATORUL ARCAŞ SOLICITĂ AJUTORUL PRESEI PENTRU STABILIREA CELUI MAI POTRIVIT CANDIDAT LA FUNCŢIA DE PRIMAR AL MEDIAŞULUI

După ce primarul în exerciţiu al Mediaşului, Teodor Neamţu, tocmai a făcut publică intenţia sa de a candida la un nou mandat de edil-şef în 2016, preşedintele PSD Mediaş, senatorul Viorel Arcaş a solicitat sâmbătă - în cadrul unei conferinţe de presă - inclusiv sprijinul mass-media pentru ca respectiva formaţiune politică să-l identifice pe cel mai potrivit candidat, peste trei ani, la funcţia de primar al urbei. "După alegerile interne de la începutul lunii martie, când preşedintele PSD Sibiu Ioan Cindrea a pus în discuţie necesitatea stabilirii încă de pe acum a unui candidat şi a unei rezerve la funcţia de primar, am demarat acţiunea democratică de alegere a acestuia. Vom accepta orice candidatura, fiind posibil ca inclusiv deputatul Gheorghe Roman să intre în respectiva cursă. Apoi vom recurge la o selecţie, pe baza unor sondaje de opinie, iar numele celui astfel desemnat va fi făcut publi imediat. Nu mai dorim să rămânem descoperiţi ca la ultimele două scrutinuri locale când ne-am ales candidaţii pe ultima sută de metri", a precizat Arcaş. Deocamdată singura persoană agreată de parlamentarul sibian pentru respectiva candidatură este proaspătul vicepreşedinte Aristotel Jude, prezent şi el la conferinţa de presă în calitate de viitor purtător de cuvânt al PSD Mediaş. Viorel Arcaş a mai menţionat că "potrivit unei directive europene, pentru evitarea unei concurenţe neloiale, Romgaz şi Transgaz Mediaş nu vor mai face parte din cadrul aceluiaşi minister. Există mai mulţi producători de gaze şi doar un singur transportator, aceasta fiind de fapt raţiunea pentru care SNTGN Transgaz Mediaş va intra sub tutela Ministerului Finanţelor sau al Secretariatului General al Guvernului (SGG). Tocmai respectiva regrupare ne încurcă puţin şi în demararea licitaţiei pentru realizarea centurii ocolitoare a Mediaşului, CNADR urmând a face parte fie tot din cadrul SGG, fie din cel al Ministerului Transporturilor", a încheiat senatorul.

2 comentarii:

  1. dupa legile actuale , orcine poate sa faca parte peste noapte din orcare partid . constiinta , mentalitatea ,obiceiurile ,vecini ,rudele ,religia ,se pot scimba precum ciorapi , dintr-un picior in altul . curat , murdar ,democratie , neicusorule = caragiale = . cameleonul , este mielusel nevinovat ,pe linga oameni . .parabola .. { TOATE FREMUSETILE LUMI , SINT FACUTE DE OAMENI , DAR SI = TOATE JOSNICIILE = }..

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru rezolvarea tuturor problemelor trebuie candidat ; FANARIOT . la toate primariile din tara , precum si respunderea pentru toate pagubele aduse in obste ,in timpul mandatului.

    RăspundețiȘtergere