sâmbătă, 16 martie 2013

GAZIŞTII JOACĂ MULT MAI BINE CU "BURTA GOALĂ"

Calculele antrenorului Gigi Mulţescu care anticipa un meci dificil cu lanterna roşie a clasamentului, CS Severin, însă miza şi pe o motivare în plus a elevilor săi, care tocmai îşi primiseră o parte din salariile restante, s-au confirmat doar pe jumătate. Medieşenii au pierdut vineri seara, în cadrul etapei a XXIII-a, cu scorul de 2-0, în faţa "suratei" de la Dunăre (fostă Gaz Metan Severin,) după o prestaţie extrem de slabă. Rezultatul care s-a înscris în rândul surprizelor rundei a fost consecinţa unor erori în lanţ, atât ale antrenorilor cât şi ale jucătorilor. Titularizarea portarului Greab, care a greşit capital la primul gol marcat de gazde prin Florin Costea (min. 90), ca şi schimbările efectuate de tehnicianul gazist spre finalul întâlnirii, au destabilizat echipa (în primul rând în compartimentul defensiv), ultimul gol fiind încasat tocmai din acest motiv, în prelungiri (min. 90+5) de Mihai Roman II. La finalul partidei, Mulţescu a dat vina pentru umilinţa suferită de echipa sa atât pe vânt cât şi pe relaxarea unor jucători, susţinând în plus că medieşenii au avut posesie (lucru infirmat de statistici) dar şi mai multe ocazii de gol (fiind contrazis însă de realitate). Concluziile care s-au desprins după cea de-a doua deplasare a "alb-negrilor" este clară: medieşenii sunt lei pe teren propriu (unde au înscris 7 goluri în "era" Mulţescu) şi miei în deplasare (unde încă nu au punctat nici măcar o singură dată), dar şi că jucătorii par a evolua mult mai bine cu "burta goală" (în speţă cu salarii neîncasate de câteva luni). Pentru că la fel au stat lucrurile şi cu baschetbaliştii medieşeni care au pierdut la Timişoara cu Baschet Clubul din localitate (scor 86-80) imediat după ce şi-au luat o parte din drepturile băneşti.

2 comentarii:

  1. napoleon -trimetea soldati la batalie , pe nemincate si le spunea ; cistigati batalia si pe urma face-ti ce vreti ; adica ,mincati ,beti si ca soldatii , dincolo de inamic . comentati ;

    RăspundețiȘtergere
  2. burta goala , dar si tribunele goale . .. pe o strada ,cu mai multe restaurante , din grecia , pe rind in fiecare seara la un restaurant ,era aglomeratie foarte mare ,de nedescris . stiti ce metoda ,intelegere ,foloseau ; prin rotatie toti patroni de restaurant , venea cu toata familia si prieteni ,la respectivul .

    RăspundețiȘtergere