miercuri, 27 iulie 2011

POLIȚIA TÂRFELOR (5) - "BALENA" CARE ÎȘI ASIGURĂ LINIȘTEA FĂCÂND SEX ORAL POLIȚIȘTILOR




Poliția târfelor a ajuns astăzi la Elena (oare cum se face că aproape toate uneltele păcatului au nume de sfinte?!) care locuiește într-un apartament închiriat pe Aleea Turnu Roșu. Este o prostituată oarecum atipică, atât prin prisma gabaritului său, cât și a motivelor care au determinat-o să practice cea mai veche meserie din lume. Povestea Elenei, originară din București, așa cum ne-a fost relatată de aceasta începe în anul 2006, atunci când, la vârsta de 16 ani a fost vândută de propri părinți cu 10.000 de dolari unei matroane care conducea un bordel disimulat în club de fițe din nordul Germaniei. Dupâ trei ani petrecuți în patria lui Goethe, a revenit în țara ca dansatoare la bară, activitate la care a renunțat foarte curând. Și-a găsit un iubit care a adus-o la Sibiu, iar curând acesta a pus-o la...produs. Pentru 200 de lei pe oră asigură satisfacție normală și orală tuturor clienților, în cuibușorul său de nebunii. Deși susține că nu duce lipsă de clienți fideli, din când în când mai simte nevoia de varietate așa că recurge la anunțurile matrimoniale (cu foto) care îi asigură masculi pe măsura preferințelor acesteia. E drept că respectivele anunțuri i-au procurat și destule probleme pentru că, deși nu a fost prinsă în flagrant, a trebuit să dea cu subsemnatul la poliție. Dar și-a asigurat repede liniștea, după ce s-a pus și în slujba oamenilor legii, pe care îi gratulează periodic cu câte o partidă de sex oral...neprotejat! Ba, nu se arată prea afectată nici atunci când i se ordonă scurt de către oamenii în uniformă: Moby-Dick, treci la aparat!

3 comentarii:

  1. Romania – stat mafiot cu institutii nefunctionale condus de crima organizata

    Principalele brate ale caracatitei mafiote din Romania sunt justitia si politia care sunt roase de cancerul coruptiei. Romania este raiul clanurilor de interlopi autohtoni protejati de justitie si de politie.Inhaitarea politiei din Romania cu clanurile mafiote, cu interlopii, protectia, favorizarea si acoperirea lor este o realitate, este un fenomen de masa, in toata tara, inclusiv in judetul Arges. Politisti, procurori, judecatori, sunt "cumparati" sistematic ca sa serveasca mafia
    Masini ale proxenetilor din Arges care racoleaza fete pentru prostitutie si clienti pentru acestea, direct sau prin diversi intermediari, din baruri, restaurante, cofetarii, etc precum si prin intermediul telefonului (la fel, direct sau prin diversi combinatori): B-14-WXH – prostituata proxeneta cu onorabilitate aparenta care a fost casatorita si cu Caroli Pici, zis Loti, membru in banda lui George Nan, un infractor de talie internationala implicat in trafic de fiinte umane, rapiri, camatarie si omoruri, furturi din apartamente, furturi din si de masini, care pe data de 20 iunie 2004 a rapit si sechestrat pe Anna Maria Valdata,sotia unui magnat italian pentru care a cerut o rascumparare de peste 1 milion de euro ziare.zaraf.ro/articol8544/RAPITORUL-MILIARDAREI-INFRACTOR-INTERNATIONAL.htm
    archivio.panorama.it/home/articolo/idA020001025842
    independent.co.uk/news/world/europe/nightmare-of-kidnapping-returns-to-italy-as-millionaires-wife-is-held-733071.html
    si B-34-TND - proxenet

    Despre puscariasul-proxenet Caroli Pici, zis Loti si politia mafiota din Curtea de Arges:
    ziarulprofit.ro/archives/6159
    ziarulprofit.ro/archives/10990

    RăspundețiȘtergere
  2. Principalele brate ale caracatitei mafiote din Romania sunt justitia si politia care sunt roase de cancerul coruptiei. - Foarte Corect ! In Mangalia aceeasi problema !!! Ca peste tot in Romania de altfel !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunteti neinformati.....!Caracatita in sine e clasa politica din Romania care face trafic de droguri,de tigari,de carne vie,de arme, iar banii obtinuti sunt folositi pentru finantarea partidelor.
    Daca pe timpul PSD mai era cate ceva de privatizat pe 1 dolar si se mai obtineau bani albi de zile negre acum s-a cam terminat si banii trebuie facuti cumva.
    Sponsorizarile sunt prea mici si prea putine in comparatie cu setea de a cheltui si atunci intervine lantul slabiciunilor.
    Daca va iesi un alt partid decat PSD,PNL sau PDL poate veti auzi mai multe.......dar nu PP (partidul prostilor....Diaconescu)ca atunci ne ducem de rapa complet!!!!

    RăspundețiȘtergere