vineri, 30 mai 2014

UPDATE - CONCURSUL LUNII: "CINE ESTE PERSOANA PUBLICĂ DIN IMAGINE?"

Pentru că tot e în trend moda retro - inclusiv în articolele din presa scrisă - "Adevărul verde în faţă" a inaugurat, începând de luna trecută, un concurs lunar dotat cu un premiu surpriză, intitulat "Cine este persoana publică din imagine?", la care au răspuns (din păcate incorect!) peste 50 de cititori ai blogului. Aşa după cum se ştie deja, în penultima zi a fiecărei luni, cititorii au la dispoziţie 24 de ore pentru a răspunde corect la întrebare şi a obţine premiul pus "la bătaie". În mod obligatoriu, aceştia vor trebui să-şi deconspire identitatea şi să trimită răspunsurile lor pe adresa de e-mail adevarulverdeinfata@gmail.com. Luna aceasta persoana publică din imagine este o medieşeancă, plină de melancolie, care admiră litoralul românesc, la ceas de seară! Despre cine este, oare, vorba?

UPDATE:

Din păcate, nici în această lună nu există un câştigător al concursului lunii organizat de "Adevărul verde în faţă". Foarte mulţi dintre cei 62 de respondenţi au indicat faptul că ar fi vorba de secretarul Primăriei Mediaş, Maria Minea, ba chiar despre judecătoarea Mirela Zoltan. Iată că a sosit şi momentul "demascării": fotografia o înfăţişează pe Raluca Filip, purtător de cuvânt al Primăriei Mediaş. În vârstă de 25 ani, absolventă a Facultăţii de Relaţii Publice din cadrul universităţii bucureştene, Raluca Filip deţine respectivul "portofoliu" de circa un an de zile. Pentru respectiva domnişoară se aud tot mai puternic clopote de nuntă, aceasta aflându-se de câţiva ani într-o relaţie cu Cristian. Alăturat este şi una dintre cele mai recente fotografii ale Ralucăi Filip!

2 comentarii:

  1. Persoana publica ?
    Hahahahahahahahahaha

    RăspundețiȘtergere
  2. :))))) Adevarul e ca e o personalitate:))))) Daca era un olimpic o olimpica in poza nu strica.Toti lipitorii de afise devin persoane publice:)))

    RăspundețiȘtergere