marți, 22 aprilie 2014

CRISTIAN DULCA A DEMISIONAT "LA GREU" DE LA TOATE ECHIPELE PE CARE LE-A PREGĂTIT. DE CE MAI STĂ, OARE, LA GAZ METAN MEDIAŞ?

Nu m-am numărat niciodată printre fanii lui Cristi Dulca şi, în general al antrenorilor "fricoşi" din Liga I gen Cristi Pustai, Sorin Cârţu, etc, cei care joacă doar la "ciupeală", etalând un fotbal urât, lipsit de spectaculozitate şi total neinteresant pentru "consumatorii" fenomenului. În schimb am toată stima şi admiraţia pentru un Gigi Mulţescu, Petre Grigoraş, Ioan Andone, pentru care filozofia jocului cu balonul rotund înseamnă "un gol mai mult decât adversarul". Gaz Metan Mediaş este o echipă care, după ce a jucat un fotbal anost - sub conducerea "tehnicienilor" Cristi Pustai şi Cristi Dulca - în prezent nu mai joacă nimic, iar faptul că "alb-negri" ocupă ultimul loc într-un clasament al paselor precise din Liga I spune, efectiv, totul! Gaziştii au ajuns la patru înfrângeri consecutive, iar tehnicianul care se laudă că este medieşean (prin sorgintea mamei sale dar şi prin faptul că, în urmă cu 13 ani, a jucat trei partide, ca fundaş central, la Gaz Metan Mediaş, în care a încasat două cartonaşe roşii!) deşi pare dintr-un alt "film", spune că nu vrea să renunţe "la greu" şi să-şi prezinte demisia. A declarat că nu-şi mai poate motiva elevii, că nu şi-a mai primit salariul din luna decembrie şi, totuşi, ţine cu dinţii de scaun, cu toate că în "mandatul" acestuia s-au înregistrat cele mai multe rezultate dubioase din istoria clubului-fanion de pe Târnava Mare. "Adevărul verde în faţă" încearcă să-i reîmprospăteze memoria tehnicianului clujean, reamintintu-i că, întotdeauna, acesta "a plecat la greu", prin demisie: de la Delta Tulcea, în urma unei înfrângeri pe teren propriu cu Callatis Mangalia, de la "U" Cluj-Napoca, din cauza "instabilităţii" de la club, iar de la SC Vaslui din cauza "presiunii". La Mediaş ar avea două motive din trei să demisioneze, respectiv rezultatele dezastruoase din ultima vreme ale echipei şi instabilitatea, aici lipsind doar "presiunea". Căci, într-adevăr...gazul nu mai are presiune pentru că, în contextul managementului privat, Romgaz şi Transgaz, singurii susţinători financiari ai clubului, nu mai par dispuşi să "pompeze" bani în sportul medieşean!!! Contrat celor afirmate recent de senatorul PSD Viorel Arcaş, sponsorizările celor două companii din domeniul gazifer au fost diminuate semnificativ, existând riscul ca echipa de fotbal din Mediaş să nu mai obţină licenţa pentru sezonul 2014-2015, tocmai din cauza ezitării diriguitorilor de la Romgaz şi Transgaz de a mai încheia contracte de sponsorizare. În acest sens se vorbeşte tot mai intens despre sacrificarea echipei de baschet a clubului, pentru susţinerea exclusivă a fotbalului, cel în măsură să se autofinanţeze parţial!!!

Un comentariu:

  1. ASA SE INTIMPLA CIND CINEVA LE TINE EVIDENTA LA MALAIUL DIN TRAISTA . SA CEARA APROBARE DE LA BURSA DIN LONDRA .A TRECUT VREMEA CIND FACEAU CONTRACTE CU GAZPROM IN NUMELE NATIUNI ROMANE .

    RăspundețiȘtergere