marți, 29 aprilie 2014

UPDATE - CONCURSUL LUNII: "CINE ESTE PERSOANA PUBLICĂ DIN IMAGINE?"

Pentru că tot e în trend moda retro - inclusiv în articolele din presa scrisă - "Adevărul verde în faţă" inaugurează începând de astăzi, un concurs lunar dotat cu un premiu surpriză intitulat "Cine este persoana publică din imagine?". Astfel în penultima zi a fiecărei luni, cititorii blogului vor avea la dispoziţie 24 de ore pentru a răspunde corect la respectiva întrebare şi a obţine premiul pus "la bătaie". Luna aceasta, persoana publică din imagine este un medieşean care tocmai şi-a pus "pirostriile"! Despre cine este, oare, vorba?

UPDATE:

Niciunul dintre cititorii blogului "Adevărul verde în faţă" nu a putut indica în mod corect identitatea personajului din imagine, motiv pentru care a sosit vremea deconspirării acestuia şi a "reportării" premiului promis.
Aşadar este vorba despre "Ferguson de România", în speţă fostul antrenor principal al echipei de fotbal Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, cel care în prezent se odihneşte - după denunţarea înţelegerii cu Pandurii Tg. Jiu - în somptuoasa-i vilă (cu doar trei camere afirmă acesta!!!) situată pe drumul Greweln-ului (foto 2), în imediata apropiere a stadionului. Fotografia pentru concursul lunii aprilie, datează de la sfârşitul anilor '80, atunci când fosta extremă a gaziştilor se căsătorea - pentru prima oară - cu Ramona, fiica antrenorului său de la acea vreme, Filip Staudt. În ceea ce priveşte un eventual come-back al profesorului de matematică pe banca tehnică a "alb-negrilor", Ioan Horoba este cât se poate de tranşant: "Atâta vreme cât eu voi fi preşedintele clubului, Cristian Pustai nu va mai antrena pe Gaz Metan Mediaş"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu