miercuri, 16 aprilie 2014

UPDATE - PRIMARUL MEDIAŞULUI A CÂŞTIGAT PROCESUL CU A.N.I., ÎNTR-O SPEŢĂ CARE, FOARTE CURÂND, NU VA MAI AVEA OBIECT! EDILUL-ŞEF I-A IERTAT PE JURNALIŞTII CARE AU DEZINFORMAT OPINIA PUBLICĂ!!!

Deşi cu aproape o lună în urmă, "marii" jurnalişti în viaţă ai Mediaşului, unul cu nume de muzeu, iar celălalt al cărui patronimic sugerează că reuşeşte uşor să se facă dă...băcănie, anunţau triumfători că primarul municipiului de pe Târnava Mare, Teodor Neamţu a fost condamnat în procesul cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI) pentru incompatibilitate, sentinţa de la Curtea de Apel Alba Iulia a fost pronunţată abia în această dimineaţă!!! După două amânări succesive, respectiva instanţă de contencios administrativ a admis acţiunea formulată de reclamant, în speţă Teodor Neamţu, în contradictoriu cu pârâta A.N.I. Sentinţa nu putea fi decât una similară celei din "precedentul" Johannis şi probabil că aceasta va fi printre ultimele pronunţate de magistraţi. Iar asta în contextul în care vicepremierul Liviu Dragnea a promis baronilor locali că va legifera respectiva "anomalie", în sensul de a nu mai fi aduşi în instanţă primarii şi viceprimarii care fac parte din Consiliile de Administraţie ale unor societăţi comerciale aflate în subordinea Consiliului Local.

UPDATE

Decis să-i acţioneze în justiţie pe cei doi jurnalişti care au trucat, cu bună ştiinţă, adevărul, prezentând informaţii false despre respectiva speţă, primarul municipiului de pe Târnava Mare a anunţat, la conferinţa săptămânală de presă, că, fiind "Săptămâna Mare", i-a iertat definitiv pe ziarişti, declarându-se mulţumit să ştie că aceştia regretă profund gestul de a dezinforma opinia publică!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu