vineri, 11 aprilie 2014

EXCLUSIVITATE - CONSILIERUL LOCAL EUGEN MORARU SE PREGĂTEŞTE SĂ DEVINĂ SOCRU MIC: MEZINA ACESTUIA, TEODORA, SE MĂRITĂ CU UN FOTBALIST SÂRB!

Fostul candidat USL pentru funcţia de primar al Mediaşului, la alegerile din iunie 2012, Eugen Moraru aproape că a ieşit din peisajul public după pierderea alegerilor, dovedindu-se inactiv atât pe principala reţea de socializare - foto (unde parcă vrea să lase de înţeles că a...tras pe dreapta!) cât şi ca politician, a cărui pagină s-a închis definitiv la data de 12 iunie 2012.
E foarte probabil ca fostul şef de stat major al defunctei Şcoli Militare de Subofiţeri şi Maiştri Militari de Aviaţie, "Traian Vuia", să nu mai aibă nimic de spus şi de făcut pentru comunitatea pe care - totuşi - o reprezintă, în calitate de consilier local PSD. Singura care îl mai scoate, oarecum, din anonimat pe Eugen Moraru este mezina acestuia, Teodora (foto 2 - facebook) care imediat după sărbătorile pascale se va căsători cu logodnicul său, Marko Marovic, fostul fundaş stânga de origine sârbă al echipei Gaz Metan Mediaş, ajuns de o bună perioadă de timp la ACS Poli Timişoara.http://coltisorderai.blogspot.ro Din câte se aude Eugen Moraru nu doar că va deveni în curând socru mic ci chiar şi bunic. Fiica mai mare a lui Eugen Moraru, Alexandra, cea care a lucrat în cadrul primăriei atât de mult râvnite de ex-comandor a ales să părăsească România, împreună cu soţul său!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu