miercuri, 29 ianuarie 2014

EXCLUSIVITATE - IATĂ SANCŢIUNEA APLICATĂ MEDICULUI IOAN CÂMPEAN PENTRU HĂRŢUIRE SEXUALĂ

Pentru că există încă destui medieşeni care, nu doar că mai cred în probitatea morală şi profesională a doctorului primar pneumoftiziolog Ioan Câmpean, acuzat de către asistenta medicală Olipmia Gabriela Vasile de hărţuire sexuală, ci chiar susţin că la mijloc este o neînţelegere ori că "Adevărul verde în faţă" nu este corect informat în privinţa identităţii respectivului cadru medical, iată astăzi, în exclusivitate...dovada! Este vorba despre sancţiunea aplicată de conducerea Spitalului Municipal Mediaş medicului în speţă, singura permisă de legislaţia muncii în vigoare: sancţionarea cu reducerea cu 10 la sută a salariului, pentru o lună. Legat de acest caz, Victor Vasile, soţul reclamantei şi cel care o va reprezenta pe Olimpia Gabriela Vasile în faza de cercetare penală şi judecătorească a declarat pentru "Adevărul verde în faţă" că "mâine, adică în 30 ianuarie, este programată prima audiere în dosar, la Poliţia Municipiului Mediaş. Va fi prezentat conţinutul câtorva SMS-uri, dar şi abordările cu caracter obscen ale soţiei, de către şeful de secţie, în prezenţa unor colege de serviciu". Ioan Câmpean nu pare însă a fi prea afectat de situaţie, acesta plecând la schi în Austria. Timp de 10 zile, secţia TBC este închisă, prin "bunăvoinţa" şefului, care şi-a trimis în concediu şi subordonatele!!!

5 comentarii:

  1. Heeheee v-ati gasit sa vb de nebunel asta sunt alti mai periculosi in spital

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai mai va legati de bietul om care nu este intr-o stare prea buna de sanatate dar de Dr.Pastiu nu zice nimeni nimic un obsedat sexual care alearga dupa asistente,lupul in blana de miel.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu va mai legati de bietul om.......nu il cunoasteti ce om de omenie si cumsecade este..si cat de bine pregatit profesional ! mie mi-a fost de un real ajutor, ca daca nu , tatal meu ar fi fost mort de mult.....l-a ajutat cu tot , si l-a facut bine, si acuma e un om sanatos....si pe mama a ajutat-o , cu o infectie inflamatie la picior, de a facut cheag la plamani ! pacat ca va bateti asa joc de acets medic deosebit...si doar domnul docotr, a fost cel care anul trecut a luptata de s-a mentinut sectia pulmonara la Medias...altiii au vrut sa o desfinteze ! asa ca acuma se razbuna pe domnu doctor...e cusatura cu ata alba......
    asa ca mai ganditi cand scrieti.......

    RăspundețiȘtergere
  4. Da asa este sectia fara el ar fi fost desfintata de mult.

    RăspundețiȘtergere