duminică, 15 septembrie 2013

UPDATE: NECŞULEŞTII IES LA ATAC ŞI AMENINŢĂ UN JURNALIST CU "RUPEREA FICAŢILOR" ŞI "RADIEREA BLOGULUI"!

Campania dusă de "Adevărul verde în faţă" împotriva încercărilor evidente ale anchetatorilor de muşamalizare a "cazului Necşulescu" (unul dintre milionarii de "carton" ai României care şi-a construit fabuloasa-i avere din afaceri cu statul şi din fonduri europene nerambursabile), cel care în 21 august a ucis din culpă - aflându-se la volanul limuzinei sale Mercedes - o fetiţă de aproape 9 ani, o alta de 12 ani fiind în moarte cerebrală, l-a dus la exasperare pe "regele vinului", care n-a mai rezistat, iar sâmbătă seara a recurs la ameninţări. Astfel într-un comentariu semnat "justiţiarul de dreapta" şi postat la finalul ultimului articol, cel intitulat "Ioan Sereşanu, tatăl fetiţei ucise la Şaroşu pe Târnave: Necşulescu mi-a trimis emisari acasă, pentru a cumpăra viaţa copilei mele!", acesta ameninţă (facsimil): "vrei să-ţi radiez blogul fără nici o urmă şi să rup ficaţii din tine"? Necşuleştii, tată şi fiu, respectiv nomenclaturistul Liviu şi beizadeaua Claudiu, cei care trăiesc într-o opulenţă de nedescris în castelul de la Cetatea de Baltă (foto), obişnuiţi să-şi facă imagine prin contracte "grase" de sponsorizare şi publicitate încheiate cu trusturile importante de presă din România, nu pot concepe că mai sunt şi jurnalişti integri care n-ar accepta - pentru nimic în lume - banii mânjiţi de sânge ai acestuia, motiv pentru care încearcă să-şi impună "punctul de vedere" prin forţa pumnului! Aşa cum am mai spus, "Adevărul verde în faţă" este deschis opiniei fiecărui român care are ceva de spus, în consecinţă este aşteptat şi Claudiu Necşulescu să relateze filmul accidentului din 21 august 2013, dacă acesta consideră că unii martori oculari sunt...mincinoşi. Reamintesc faptul că, în urmă cu o săptămână, "Adevărul verde în faţă" a fost virusat şi hackerit, iar pentru că n-au mai putut fi postate articole, am fost nevoit să schimb template-ul! Toate articolele legate de "cazul Necşulescu" au avut însă o audienţă de 500 de ori mai mare în reţeaua de socializare Facebook, faţă de blog, peste 50.000 de utilizatori accesând postările în speţă. Dacă tot crede Claudiu Necşulescu că poate cumpăra orice şi pe oricine, acesta trebuie să ştie că Facebook-ul este evaluat la peste un miliard de dolari!!!
UPDATE: "Justiţiarul de dreapta" şi-a continuat ameninţările şi a doua zi când a postat - tot la finalul unui articol legat de "cazul Necşulescu" - un alt text care ar trebui să...îngheţe sângele în vene (facsimil): "nu cred că o să ai acelaşi curaj cu care scrii să dăm ochi în ochi...păzeşte-ţi spatele...sunt mai aproape de tine decât crezi". Nu mai încape nicio îndoială că ameninţările vin din partea lui Claudiu Necşulescu căruia îi stă în caracter să lovească pe la spate (inclusiv cu maşina!) după care să privească victima în ochi, pentru a vedea...dacă mai mişcă!

2 comentarii:

  1. Facebook-ul este evaluat la peste 100 de miliarde de dolari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cumperi cat cumperi dar la un moment se termina totul, la multi nu s-a facut dreptate pe pamant si judecata a fost cumparata, dar vine si momentul cand trebuie sa dai judacata cea dreapta la Dumnezeu iar cand ajungi acolo este prea tarziu. Sper sa se faca dreptate in acest caz si in multe alte cazuri iar justitia sa isi faca datoria cu adevarat si sa nu uite ca au facut un juramant cu mana pe Biblie.
    Iar acesti doi indivizi intitulati "regii vinului" ar cam fi cazul sa plateasca pentru tot ce au facut / fac, in special "seniorul" ca el este capul rautatilor.
    Famililor le doresc multa putere sa mearga mai departe...Sincere condoliante!!!

    RăspundețiȘtergere