miercuri, 26 septembrie 2012

TÂRFELE SIBIULUI, "COTIZAȚII" DE 6.200 DE LEI ÎN NUMAI DOUĂ NOPȚI

Din când în când polițiștii își mai aduc aminte că prostituția nu a fost - încă - legalizată în România și mai efectuează câte un raid nocturn. Două dosare penale şi 19 sancţiuni contravenţioanle aplicate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale pentru practicarea prostituţiei şi a proxenetismului, este bilanțul acțiunii desfăşurate în perioada 21 – 23 septembrie a.c. În cadrul acesteia, poliţiştii au constatat 2 infracţiuni de prostituţie (art. 328 cod penal) şi au aplicat 19 sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.200 de lei, astfel: - 10 sancţiuni contravenţionale conform art. 3 pct. 6 din Legea nr. 61/1991 republicată, pentru atragerea de persoane, sub orice formă, săvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale, precum şi îndemnul sau determinarea, în acelaşi scop, a unei persoane la săvârşirea unor astfel de fapte; - 9 sancţiuni contravenţionale art. 3 pct. 1 din Legea nr. 61/1991 republicată, pentru săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene (...) de natură să tulbure ordinea şi linistea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice, se precizează în comunicatul de miercuri al IPJ Sibiu. Iată și un filmuleț din noaptea raziei, având drept protagoniști o prestatoare de amor tarifat și un șofer de TIR!

3 comentarii:

  1. saracu acum sigur l-a vazut toti cunoscuti si ii parasc la nevastasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. NU VA LASATI PACALITI!!! Romania e stat mafiot cu institutii nefunctionale condus de crima organizata.Actiunile politiei, justitiei, DNA-ului, SRI-ului, se fac doar pentru spectacol si senzational, sunt sacrificati doar pioni din gruparile mafiote care racoleaza fete pentru prostitutie.

    Crima organizata nu ar fi posibila la scara la care se practica, daca nu ar fi sprijinita activ de catre elemente profund corupte din randul serviciilor secrete (SRI, SIE), magistratura, Garda Financiara, clasa politica, politie si de diferiti functionari publici.

    RăspundețiȘtergere
  3. super tare....imi place acest site la nebunie....mai ai?

    RăspundețiȘtergere