marți, 11 septembrie 2012

LA PATRU ANI O DATĂ GUIȚ/CĂ SUNT PESTRIȚ/AM AVUT TREI CULORI/SĂ-I DUC PE-ALEGĂTORI!

Acesta este refrenul viitorului "Imn al lui Guiță Roman", bineînțeles o parodie a cunoscutului hit al verii "Vara nu dorm". Deocamdată e ceea ce medieșenii trebuie să știe după ce azi în celebra zi de 11 septembrie, deputatul "tricolor" Gheorghe Roman a anunțat în plen că a trecut în grupul PSD. Și atunci ce mai caută oare în cabinetul de parlamentar democrat-liberal, deschis azi, parcă în mod ostentativ pentru medieșenii care ar fi dorit să-i treacă pragul.
Iată ce dialog, cu șefa acestuia de cabinet, am imaginat în timp ce treceam pe lângă respectiva locație, în care eram tentat să intru: "Sărut mâna. Aș dori să vorbesc cu deputatul Roman. Democrat-liberalul? Nu doamnă, independentul. Îmi pare rău, nu mai este...s-a mutat la social-democrați. Cum așa? Foarte simplu, acolo tocmai s-a băgat ciolan, la PDL rămăsese doar fasolea!"

Un comentariu:

  1. care mediesan mai voteaza un astfel de speciemen ? Romane !poate in anii urmatori ajungi si pe la PP DD ,UNPR s.a.m.d ,,tovarasii,, tai (traseistii ) sunt peste tot unde e rost de ciolan! sobolanii parasesc intodeuna vaporul care se scufunda ! sobolan imputit ce esti!

    RăspundețiȘtergere