sâmbătă, 1 septembrie 2012

CELE MAI "TARI" POSTĂRI ALL-TIME DIN "ADEVĂRUL VERDE ÎN FAȚĂ"

Cu puține zile în urmă - mai exact în 23 august - blogul "Adevărul verde în față" a împlinit 3 ani de la lansare. Consider, așadar, oportună realizarea unei sumare statistici în legătură cu conținutul acestuia. Înainte de toate trebuie spus că dintre cele aproape 1.000 de postări (la un număr dublu de comentarii) una s-a detașat în mod deosebit.
Este vorba despre Sibianca minoră care este elevă silitoare ziua (foto), cea care - la peste una an de la postare - continuă să se mențină inclusiv în topul postărilor populare săptămânale, însumând peste 21.000 de vizitatori. Cazul în speță a ajuns, la sesizarea administratorului blogului, inclusiv pe masa anchetatorilor, însă fiind vorba despre o liceeană minoră, s-a pus până la urmă...batista pe țambal.
Pe facebook, articolul mult mai recent, legat de Ștrandul din Mediaș despre care s-a spus că ar fi fost "populat" cu paraziți generatori de boli...scabroase, a strâns laolaltă aproape 4.100 de vizitatori, așa cum se poate constata și din facsimilele de față.În cei 3 ani de existență, blogul Adevărul verde în față a strâns circa 300.000 de vizitatori (contorul fiind instalat la câteva luni de la lansare) și aproape 800.000 de afișări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu