vineri, 7 septembrie 2012

FIICA DIN FLORI A LUI VICTOR SOCACIU S-A MĂRITAT CU UN SIBIAN "ÎNSEMNAT"

După ce, în urmă cu doi ani "Adevărul verde în față" a descoperit-o pe fiica din flori a cantautorului (și deputatului PSD) Victor Socaciu, pozând aproape goală pe internet, azi este în măsură să prezinte cititorilor amatori de mondenități și de cancanuri, imagini de la cel mai important eveniment din viața Ana-Mariei Socaciu, căsătoria cu ciclistul și maratonistul sibian Tudor Butu.
Ana-Maria a fost rodul unei aventuri a lui Victor Socaciu cu sibianca Elena Rotaru, cu care a rupt însă orice legătură după recunoașterea fiicei acesteia. Chiar dacă la fel de rece a fost și relația tată-fiică, în tot acest interval - în care Ana Maria a absolvit Institutul Teologic din București - Victor Socaciu și-a condus, zilele trecute, fiica la altar, când aceasta și-a unit destinul cu Tudor Butu și chiar a cântat împreună cu ea la nuntă.
Cu aproape 10 ani mai în vârstă decât Ana-Maria, soțul acesteia, este un cunoscut sportiv sibian (ciclist și maratonist), un om "însemnat" în sensul că are o imensă cicatrice sub ochiul drept, pe întreg pometele obrazului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu