vineri, 2 martie 2012

ADJUNCTUL POLIȚIEI MUNICIPALE MEDIAȘ: "AM CITIT TOT ADEVĂRUL VERDE IN FAȚĂ ÎN NUMAI DOUĂ ZILE!"

Cu prilejul interviului în exclusivitate acordat miercuri pentru Rondul de Sibiu, adjunctul Poliției Municipale Mediaș, comisarul-șef Ion Cimpoeru (foto) a recunoscut că a citit în numai două zile toate cele peste 700 de postări din "Adevărul verde în față". "Am primit mai multe semnale despre existența și conținutul blogului respectiv, însă efectiv am decis să-l lecturez integral abia după ce mi s-a adus la cunoștință despre pamfletul publicat. Nu sunt un om ranchiunos, ba chiar apreciez persoanele intransigente, pentru că asta mă caracterizează și pe mine, alături de corectitudine. Ce să spun, am găsit pe blog multe lucruri interesante și chiar surprinzătoare precum cel legat de bordelul de pe strada Plevnei. Chiar am discutat imediat după aceea cu subalternii care mi-au relatat faptul că poliția economică urma să opereze un amplu control la salonul de masaj erotic în speță, însă n-a mai reușit, pentru că acesta a fost închis. Am văzut, de asemenea, comentariile și amenințările postate pe blog și le găsesc total nefirești, atâta vreme cât dreptul la libera exprimare este consființit prin Constituție. Însă nu e de mirare din moment ce, în exercitarea profesiunii și eu am primit destule amenințări, chiar și în față, de la infractori de drept comun. E adevărat însă că pentru o eventuală replică am la dispoziție nu doar pixul, precum în cazul jurnaliștilor", a mărturisit adjunctul comandantului Poliției Municipale Mediaș, Ion Cimpoeru.

2 comentarii:

  1. Poti sa stii ca a lui Tolanu au zis ca-i taie tendoanele si-l arunca intr-un scaun cu rotile.Atata doar ca ala a ajuns la puscarie unde l-au tocat marunt gardieniisi a fost vai de mama lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cimpoieru este curajos nu cred ca are frica de tolani,pe unul dintre ei pe Gheorghe stiu ca la arestat pentru o talharie cand Cimpoieru era seful judiciarului.Nu cred ca olteanu asta se descurajeaza asa usor din contra daca il provoci dai de dracu nu asa.Eu am patito.

    RăspundețiȘtergere