vineri, 30 martie 2012

MINISTRUL BODE ÎI LINIȘTEȘTE PE LOCALNICI: "SEDIILE ROMGAZ ȘI TRANSGAZ RĂMÂN LA MEDIAȘ!"

Stihiile dezlănțuite ale naturii (fulgere, tunete și grindină) -foto 1- fenomene meteo neobișnuite pentru luna martie, au marcat vineri, prezența la Mediaș, în prima sa vizită de lucru, a actualului ministru al Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, Lucian Bode.
Considerate un blestem al localnicilor, care erau convinși că ministrul va anunța mutarea sediilor Romgaz și Transgaz din municipiul de pe Târnava Mare, acestea s-au potolit ca prin minune (și chiar a ieșit soarele!) de îndată ce demnitarul a anunțat că sediile celor două companii din domeniul gazifer vor rămâne în continuare la Mediaș, iar că scopul vizitei sale este doar acela de a pune la cale proiecte și strategii specifice -foto 2-
Ar mai fi de spus că fostul ministru al MECMA, Ion Ariton s-a întreținut, minute bune, în "culise", cu reprezentanții mass-media în fața cărora a recunoscut faptul că săptămâna viitoare vor fi desemnați candidații PD-L la alegerile locale din 10 iunie, regula fiind că "portocalii" vor merge în continuare pe mâna primarilor în exercițiu. Situația mai specială de la Mediaș acolo unde doi candidați ai PD-L și-au manifestat intenția de a candida pentru fotoliul de primar al urbei a fost definitiv tranșată.
"Știm că atât Teodor Neamțu cât și Gheorghe Roman își dispută respectivul portofoliu, însă potrivit ultimului sondaj intern efectuat, Roman se situează cu mult sub Neamțu". Ariton a mai vorbit și despre motivele demiterii lui Dumitru Chisăliță, "un om cu care n-am putut lucra nici măcar 5 minute și pe care dacă rămâneam ministru l-aș fi readus la...muzeu". La Mediaș a mai fost prezent și ex-ministrul de interne Traian Igaș -foto 3-care și-a etalat noul look...de haiduc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu