joi, 6 octombrie 2011

POLIȚIA INTERNETULUI (4) - ESCROCHERIE CU CARTELE ORANGE CONTRA FAVORURI SEXUALE







Lovitura dată ieri cu fata care prestează masaj erotic și sex total chiar la domiciliul clientului (având potrivit WTA, aproape 900 de vizitatori unici, peste 2.400 de afișări și poziționarea pe locul secund în topul postărilor populare), a determinat "Adevărul verde în față", să vă prezinte azi, un nou caz incredibil, de data aceasta de escrocherie cu...iz sexual. Conform unui anunț apărut la rubrica "Matrimoniale" a unui site sibian, Claudia Stoica (foto), se prostituează pentru o cartelă Orange de 15 euro și 50 de lei. Ședința durează o oră și jumătate și include "tot tacâmul". Parcă prea frumos să fie și adevărat am ținut să aflu ce se ascunde în spatele acestui anunț. Am avut nevoie de două zile să pătrund în intimitatea cazului, iar finalitatea sa (nu finalizarea!) ar trebui să intre în atenția organelor legii, pentru că sunt întrunite elementele constitutive ale mai multor infracțiuni: prostituție, înșelăciune, etc. Cum se derulează însă afacerea? Claudia Stoica (în mod cert e vorba de un pseudonim) lansează clienților interesați oferta susamintită. Clientul apare (dacă e fraier) la locul stabilit, acolo unde individa motivând o mică problemă nu mai poate ajunge în timp util. Solicită însă codul de reîncărcare al cartelei Orange (căci a rămas, subit, fără credit!), iar apoi...prinde orbul, scoate-i ochii! După ce am înștiințat-o pe escroacă în legătură cu faptul că i s-a întins o cursă și că, în realitate nu sunt fraierul pe care îl aștepta, individa mi-a adresat un potop de înjurături, după care m-a invitat să ne întâlnim în față la Electrica Sibiu. Probabil pentru a mă...electrocuta! Iată și cu conținutul SMS-urilor care au compus acest mărunt caz de escrocherie. în vremuri de criză!

4 comentarii:

  1. ar fi bine daca ai pune si link catre pagina ei :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Claudia, perversa mica, care esti! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Romania – stat mafiot cu institutii nefunctionale condus de crima organizata
    Principalele brate ale caracatitei mafiote din Romania sunt justitia si politia care sunt roase de cancerul coruptiei. Romania este raiul clanurilor de interlopi autohtoni protejati de justitie si de politie. Inhaitarea politiei din Romania cu clanurile mafiote, cu interlopii, protectia, favorizarea si acoperirea lor este o realitate, este un fenomen de masa, in toata tara. Politisti, procurori, judecatori, sunt "cumparati" sistematic ca sa serveasca mafia.

    Conform datelor oficiale detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre prostituate sunt romance,in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance. In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie din Europa este Romania.Fara complicitatea politiei, aceasta performanta negativa nu ar fi posibila.

    RăspundețiȘtergere