luni, 4 aprilie 2011

DOI TĂLMĂCENI S-AU ALES CU DOSAR PENAL DUPĂ CE AU ÎMPUŞCAT O CĂPRIOARĂ GESTANTĂ




În noaptea de 01/02 aprilie, în jurul orelor 2330, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Porumbacu de Jos s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că între localităţile Porumbacu de Jos şi Porumbacu de Sus, într-o zonă cunoscută sub numele „La râpă”, au fost trase mai multe focuri de armă. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, inspector Luciana Balteş, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii respectivului post de poliţie, ai oraşului Avrig precum şi cei de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Sibiu. În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat pe DJ 105 J, între localităţile Porumbacu de Jos şi Porumbacu de Sus un autoturism, care a încercat să se sustragă controlului poliţiştilor. După urmărirea şi imobilizarea autoturismului, a fost identificat conducătorul acestuia – M.O., în vârstă de 40 de ani, domiciliat în localitatea Tălmaciu, aflat singur în autoturism. În timpul cercetărilor, s-a apropiat de autoturism un alt bărbat – R.N., în vârstă de 44 de ani, domiciliat în aceeasi localitate, care a declarat că este împreună cu M.O. Cu ocazia percheziţiei autovehiculului, în interiorul acestuia au fost identificate două femele din specia căprior cu urme vizibile de împuscare, o armă de vânătoare cu lunetă, 4 tuburi, precum şi alte obiecte (lanterne, saci, recipiente de plastic etc.). R.N. a declarat că arma de vânătoare identificată în autovehicul îi aparţine şi că cele două căprioare au fost împuşcate de el. Verificările au arătat faptul că una dintre femele căprior era gestantă, având doi pui. Bunurile folosite la săvârşirea faptelor au fost indisponibilizate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor (foto). În cauză s-a întocmit dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Un comentariu:

  1. Britain`s got talent, America`s got talent, India`s got talent, Romanii au talent, asa ca de ce nu ar avea si bloggerii? Talent!

    Mno...amu-i amu! Sa vedem ce talent ai tu! Baga mare si etaleaza-ti talentele pe blog (poza o gasesti la mine :P) si daca nu e foc spune lumii, printr-un link, ca eu te-am indemnat ;)

    RăspundețiȘtergere