vineri, 11 martie 2011

LIDERUL SATANIŞTILOR DIN SIBIU S-A FĂCUT BĂIAT CUMINTE?







În urmă cu vreo cinci ani relatam alături de alţi colegi de breaslă din Sibiu despre un localnic, fost olimpic, apoi student la Filosofie şi în paralel la Seminarul Teologic, care ar fi cochetat cu mişcarea satanistă, fiind un soi de lider local. El apăruse în presa sibiană pozând dezbrăcat în Cimitirul Evanghelic şi îmbrătişând diverse monumente funerare, după ce împreună cu alţi “subalterni” decapitase pisici şi participase la câteva ritualuri satanice în “Casa morţii” din strada Constituţiei. Este vorba de Iulian Bozdoghină, pe atunci în vârstă de 22 ani, care vineri m-a contactat pe Facebook pentru a spune că s-a făcut...băiat cuminte. Pare greu de crezut din moment ce nu s-a “lepădat” de amintiri şi foloseşte pe respectiva reţea de socializare pseudonimul “Thanatos”, care în mitologia greacă îl întruchipa pe Zeul Morţii, fiind fiul zeiţei Nyx (Noaptea) şi al lui Erebos (Întuneric). Aşadar, Iuli Thanatos, cel care postează regulat comentarii pe site-ul “Adepţii Satanei” recunoscând deschis că e satanist şi că a scris nuvela “Agonia şi deznădejdea chriştilor crucificaţi”, spune că e pe cale de a deveni o somitate în materie de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene publicând deja mai multe lucrări în domeniu, în curs de tipărire fiind “Complexitatea ireductibilă într-un sistem. Rolul şi influenţa banilor în relaţiile internaţionale”. Bozdoghină (foto) spune că presa i-a făcut foarte mult rău publicând “interviuri distorsionate” la acea vreme şi că de fapt el nu a avut niciodată de a face cu satanismul, totul reprezentând doar “investigaţii” proprii, în scopul publicării unui eseu.

3 comentarii:

  1. saracul de el. l-am cunoscut si eu si atata a incercat sa-mi bage si mie in cap ideologii legionare si sataniste incat cu siguranta ca a avut/are multi adepti mai fara cap, care l-au crezut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Omul asta e o epava. Aroganta pe care o afiseaza ascunde un stil de viata total haotic si mari probleme de relationare.

    Ce e mai tragic e ca gaseste oameni suficienti de naivi sa ii acorde atentie.

    Oamenii aia nu au ceva mai bun de facut cu viata lor decat sa discute cu tipu asta?

    RăspundețiȘtergere
  3. are probleme serioase cu capul. Cine sta sa il asculte? e un jeg care afiseaza niste aere de om bolnav mental. Cred ca locul lui e la Spitalul nr. 3.
    L-am vazut semnandu-se pe usile oamenilor, "marcand-si teritoriul" ca o potaie vagaboanda ce este.
    A fost dintotdeauna nebun, are probleme cu legea, cu oamenii, cu alcoolul si tigarile. Deci nu prezinta nici un criteriu pentru a fi luat in serios. cuminte? nici maca in vis!

    RăspundețiȘtergere