duminică, 20 martie 2011

A ÎNCEPUT DEJA ÎNGHESUIALA PENTRU PRIMĂRIA MEDIAŞ!


Chiar dacă mai sunt vreo 15 luni până la viitoarele alegeri locale, la Mediaş oamenii (politici) încep deja să se grupeze, se fac şi se desfac alianţe sau doar simple sondaje de opinie, se pregătesc discursuri şi strategii, totul în scopul cuceririi “fecioarei” numită...PRIMĂRIA care, pe cei mai mulţi dintre ei, i-a sedus şi apoi i-a abandonat. Week-end-ul trecut în municipiul de pe Târnava Mare, au apărut deja primii doi pretendenţi la “mâna” acesteia. Este vorba despre deputatul PD-L Gheorghe Roman (foto) care vineri după amiază, în cadrul unei conferinţe de presă a anunţat că în toamna acestui an va comanda un sondaj de opinie, în urma căruia se va decide asupra funcţiei publice pentru care va candida în anul 2012: primar, deputat, senator, etc. E bine ştiut faptul că deputatul “portocaliu” tânjeşte de ani de zile la “nurii” primăriei, care se pare însă că nu va fi prea curând...liberă. Şi lui Octavian Isailă, aceasta îi cam face cu ochiul, cele 650 de voturi obţinute în 2008 în calitate de candidat independent, considerându-le a fi un fel de...inel de logodnă. Tocmai de aceea, sâmbătă, după ce Isailă a fost ales preşedinte al nou constituitei Uniuni Naţionale pentru Progresul României (UNPR), Constantin Morar, preşedintele organizaţiei judeţene, a anunţat că respectiva formaţiune politică “va avea un candidat cert la funcţia de primar al municipiului Mediaş, în persoana lui Octavian Isailă”. Rămâne de văzut dacă tânărul politician va deveni o locomotivă pentru minuscula formaţiune politică, numărând doar 60 de membri la Mediaş, astfel încât UNPR să intre în Consiliul Local sau, dimpotrivă, aceasta îl va trage în jos pe Isailă. Oricum, se pare că visurile (erotice) cu...coana Primăria rămâne ceva ereditar în familia Isailă. Pe vremea PNȚ-CD-ului și Octavian-senior, tatăl actualului politician a tânjit la un mariaj cu aceasta, însă fără niciun succes. Iată mai jos şi discursul cu care proaspătul preşedinte de partid a obţinut cele 650 de voturi în 2008. Clipul a fost încărcat pe Youtube, însă în aproape doi ani şi jumătate a fost vizionat de nici 200 de persoane!

3 comentarii:

  1. http://www.alegeri.tv/alegeri-locale-2008/video/mesaj-octavian
    Acelasi mesaj vizionat de peste 6600 de ori......

    RăspundețiȘtergere
  2. E corectă şi respectiva observatie însă nu se poate face o comparaţie între impactul de pe youtube şi cel de pe oricare alt site. În perioada campaniei electorale în speţă, probabil că printre cei 6.600 de vizitatori au fost inclusiv din Caracadânca din Vale, pe care nu-i interesa mesajul transmis, ci simpla curiozitatea de a-l viziona.

    RăspundețiȘtergere
  3. Haideti fiti cinstiti, am verificat si eu ! Clipul cu 200 de vizualizari a fost incarcat exact de alegeritv si era pentru vizualizarea clipului in site-ul lor, cel cu numarul de vizualizari de mai sus.
    Dar mai exista acelasi videoclip vizionat de inca vreo 600 de ori..... asa ca numarul total de vizualizari urca spre 800 !
    http://www.youtube.com/watch?v=0FJeTdQ6ykA
    Dar asta e mai putin important.
    Eu personal chiar cred ca omul asta doreste binele nostru si al orasului, daca o sa candideze din nou eu o sa pun cu incredere stampila pe el.

    RăspundețiȘtergere