joi, 18 iunie 2015

EXCLUSIVITATE - GAZ METAN RETROGRADAT, PREŞEDINTE PREMIAT! MEDIEŞENII RĂMÂN ÎN LIGA A II-A, IAR IOAN HOROBA PENTRU ÎNCĂ DOI ANI LA "ALB-NEGRI"

După circa trei săptămâni de incertitudini, febrila aşteptare a "lupilor negri" a luat sfârşit: surse federale au declarat, joi seara, în exclusivitate pentru "Adevărul verde în faţă" că, echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş rămâne retrogradată în eşalonul secund. Anchetele demarate aproape simultan de către Comisia de Integritate, respectiv Comisia de Disciplină din cadrul FRF nu au putut stabili cu exactitate provenienţa celor 200.000 lei, bani cu care au fost premiaţi jucătorii braşoveni după remiza albă cu Gaz Metan Mediaş, rezultat ce a consfiinţit retrogradarea în esalonul secund, a ambelor formaţii ardelene. În acest caz "alb-negri" nu mai au, efectiv, nicio şansă de-a fi "reîntorşi" în Liga I, motiv pentru care au şi solicitat, printr-o cerere, afilierea la Liga a II-a!!! De asemenea, titularul postului de portar, Răzvan Pleşca s-a transferat la FC Botoşani. Cu toate că principalul vinovat de respectivul deznodământ este preşedintele Ioan Horoba, cel care a gestionat execrabil parcursul ultimilor doi ani ai clubului-fanion de pe Târnava Mare, acesta a fost "premiat" cu încă un mandat de doi ani în fruntea medieşenilor. Ioan Horoba a declarat jurnaliştilor bistriţeni că "luna viitoare ies la pensie şi aş fi dorit să mă retrag din fotbal. Oficialii clubului medieşean mi-au mai propus însă un nou mandat de doi ani, pe care, bineînţeles că l-am acceptat. Voi continua aşadar, indiferent dacă Gaz Metan Mediaş va evolua în Liga I sau a II-a", a precizat fostul şef de sală de la ARO-Palace Braşov. Respectiva bucurie i-a fost dublată de o alta: eliberarea condiţionată a lui Jean Pădureanu, mentorul de-o viaţă al lui Ioan Horoba. De altfel, mucaliţii spun că l-au auzit pe veneticul bistriţean lăudându-se că "dacă-i vânt sau dacă-s ploi, mi se rupe fix în doi (ani)! Mă întorc la tata Jean, după ce-am pus ban pe ban"!!!

Un comentariu:

  1. Si unde era centrul pamintului , chermeze , bairamuri , simpozioane , colocvi , sedinte , olimpiade , festivitati , concursuri de turca sau melci , dantuiala nebuna , ziua orasului , cetati , circ cu apa , metrou , centura suspendata , autostrazi , stadion incalzit , orhestre de tambalagi , centrala tuturor gazelor tari , 5 000 functionari , fotografi cu administratia , cele mai multe furturi depistate si rezolvate pe tara , droguri in cartiere , centru si baruri , unitate militara , intreprinderi prospere , expoziti de ciini , furturi din bancomate , cale ferata si macazuri demontate . centrul pamintului de pe globotera . Sa vedem citi locuitori au mai ramas si ce partid minune mai voteaza , pe gratis .

    RăspundețiȘtergere