marți, 3 iunie 2014

CEI MAI BOGAŢI SIBIENI, "SFINŢII" ILIE, AU PLĂTIT PENTRU AVUŢIE: UNUL CU LIBERTATEA, CELĂLALT CU VIAŢA!

Vestea că medicul Ilie Vonica (foto), patronul Polisano, s-a sinucis marţi la prânz, aruncându-se în gol de pe acoperişul superbei sale vile, a căzut ca un trăznet printre sibieni. Cel mai bogat localnic, cu o avere estimată la circa 160 milioane de euro, a clacat după ce, încet-încet, au început să fie descâlcite iţele unei afeceri cu reţete false ce au adus un prejudiciu statului de 3,5 milioane de euro, în urma căreia soţia acestuia, Ioana Daniela a şi fost arestată. Asta este partea întunecată a existenţei familiei Vonica, una care însă a "luminat" numeroase vieţi. În momentul de faţă e aproape imposibil de cuantificat câţi dintre pacienţi au fost "cobaii" respectivului sanctuar privat de sănătate şi câţi şi-au recâştigat sănătatea după ce au trecut pragul spitalului sau clinicii Polisano. Cert rămâne doar faptul că banii, averea în general, nu întăresc omul ci, dimpotrivă, îl slăbesc. Puterea creată de avuţie nu este decât o aparenţă, o iluzie care se risipeşte precum o...perdea de fum. "Ursul" Adrian Năstase, ex-premierul României, a vrut să-şi ia viaţa atunci când a simţit că nu mai are putere, că a pierdut aproape totul. Astăzi, Ilie Vonica a reuşit chiar acest lucru, dovedindu-se laş şi iresponsabil. Gestul său poate fi catalogat drept un moment de slăbiciune sau o "pedeapsă" pe care doctorul şi-a "aplicat-o" singur, pentru fărădelegile comise. Taina pentru care Ilie Vonica şi-a pus capăt zilelor va fi dusă, fără îndoială, în mormânt. Ceea ce rămâne e întrebarea retorică: pentru ce atăta zbatere, dacă nu ai puterea să te bucuri până la capăt de ceea ce ai realizat? Chiar numai un pumn de "galbeni" să merite viaţa? Oricum pentru "sfinţii" Ilie, cei mai bogaţi sibieni, respectiv Ilie Carabulea şi Ilie Vonica a sosit ziua scadenţei. Se pregăteşte Ilie "Gigacalorie" (Grădinaru)?!!!

7 comentarii:

  1. da, acum esti bun.
    Se pregateste Lata Ilie, avem si noi faliti nostri.
    Baga fra completare sa ne mandrim si noi medieseni.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu pot sa nu remarc multa rautate si frustrare in acest articol.Ma refer doar la domnul Vonica.l-ati cunoscut personal?

    RăspundețiȘtergere
  3. L-au cunoscut mii de bolnavi de cancer, bolnavi pe care I-a pacalit, le-a luat argintii si si-a facut lui palate.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu aveti nici urma de decenta in fata unei drame ! doar dorinta de a relata, dublata de rautatea viscerala va poate determina sa scrieti asemenea articole.....cata lume s-a trata si vindecat la Polisano ! dar asta probabil ca nu o mai stiti stimabile domn.e nedrept si revoltator ceea ce relatati.dar toate se platesc ! nimeni nu scapa de judecata divina !lasati-l sa se odihneasca in pace cu pacatele lui, pe saracul Vonica !cine nu arew pacate stimabile domn ?cine ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu e vorba de frustrare sau răutate ci, pur şi simplu de indignare şi repulsie!

    RăspundețiȘtergere
  6. De ce indignare si repulsie ? Puneti botul la rautatle massmedia? Daca acest om investea in vile de lux in tari exotice era mai bine decat ca a ridicat standardele medicale in acest judet ? Nu credeti ca i s-a inscenat politic totul , pentru ca a refuzat sa mai cotizeze la PSD ?( faceti un minim de investigatii ).Nu am auzit pe nimeni din cei care au lucrat cu el sa-l vorbeasca de rau ...nu credeti ca a deranjat MAFIA BIG PHARMA prin proiectele sale ? Sunt multe semne de intrebare ...
    A gresit ca a semnat in calitate de administrator ca primaru ' toate hartiile bagate de directorii lui sub nas....Omul acesta nu avea nevoie de bani pe spinarea bolnavilor de cancer...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Omul acesta nu avea nevoie de bani pe spinarea bolnavilor de cancer..." cu siguranta nu avea nevoie. o fi fost si asta vreo "painea lui Dumnezeu si nu stie lumea. hai ma sa fim seriosi. un excroc si un hot care probabil si-a primit exact ce a meritat. oare cati oameni nevinovati au murit datorita smecheriilor pe care le-a facut el cu acele retete. la cati bani avea se putea adresa foarte usor si simplu la o instanta internationala sa atace orice fel de sentinta data in romania. degeaba de-o parte spitalul lui privat isi facea profi treaba fara sa trebuiasca sa dai spaga daca pe de alta parte el facea o gramada de bani pe spatele saracilor de bolnavi, saraci la figurat. chiar daca nu prea cred ..probabil l-a mustrat constiinta si l-a mustrat acel juramant a lui hipocrate pe care orice medic il depune ..infine, traim vremuri in care unii pentru un pumn de bani si-ar vinde familia la propriu si atunci de ce sa nu cred ca un om ar putea recurge la asemenea afaceri, care dauneaza unor oameni necunoscuti(bolnavii de cancer) ..

      Ștergere