sâmbătă, 28 iunie 2014

UPDATE - CONCURSUL LUNII: "CINE ESTE PERSOANA PUBLICĂ DIN IMAGINE?"

Ajuns la cea de-a treia "ediţie", concursul lunar iniţiat de "Adevărul verde în faţă" şi dotat cu un premiu surpriză, s-a dovedit a avea o foarte mare audienţă, zeci de cititori ai blogului răspunzând (din păcate pentru aceştia, în mod eronat) la întrebarea: "Cine este persoana publică din imagine?". Însuşi şeful Poliţiei Municipiului Mediaş, comisarul-şef Ion Cimpoeru a susţinut că a recunoscut personajul din "ediţia" inaugurală a concursului, însă n-a mai apucat să trimită răspunsul în timp util. Pentru că, reamintesc, cititorii au la dispoziţie doar 24 de ore pentru a răspunde corect la respectiva întrebare. În mod obligatoriu, aceştia trebuie să-şi deconspire identitatea (anonimii nu vor fi luaţi în considerare!) şi să trimită răspunsurile lor pe adresa de e-mail adevarulverdeinfata@gmail.com. Luna aceasta, persoana publică din imagine este un medieşean prin adopţie care ţine cu tot dinadinsul să ne demonstreze că nu doar Jean Claude Van Damme sau...Mircea Badea pot face, perfect, şpagatul! Despre cine să fie, oare, vorba?

UPDATE:

Un număr de 72 de cititori au trimis răspunsuri la întrebarea pentru concursul lunii iunie, majoritatea covârşitoare indicându-l pe Dorin Ţichindelean drept persoana publică din imagine.
În realitate este vorba despre deputatul PSD Gheorghe Roman, o caricatură de politician (foto), un "traseist" politic care a făcut stânga împrejur (PDSR-PDL-PSD) după câteva luni de "independenţă", doar pentru realizarea intereselor şi a ambiţiilor personale. Aproape inactiv în camera inferioară a Parlamentului, în cei şase ani petrecuţi, Gheorghe Roman s-a dovedit extrem de activ "pe justiţie", ajungând să acţioneze în instanţă ziarişti şi bloggeri, pentru opiniile exprimate, ori pentru adevărurile incomode scoase la iveală!!! Cu toate că, astăzi au existat trei răspunsuri corecte, primul şi singurul câştigător al concursului organizat de "Adevărul verde în faţă" şi pentru care există un sponsor (ce doreşte să rămână deocamdată anonim) este comandantul Poliţiei Municipale Mediaş, comisarul-şef Ion Cimpoeru, căruia, zilele următoare, îi va fi înmânat premiul în valoare de 100 lei. Celelalte două răspunsuri corecte nu au fost luate luate în considerare, din cauza nerespectării regulamentului, potrivit căruia respondenţii trebuie în mod obligatoriu să-şi decline identitatea!

2 comentarii:

  1. Mda, era pe vremea cand Ghita chiar era un nume in tae-kwon-do...

    RăspundețiȘtergere
  2. Avea cu 20 ani mai putin decat acum. L-am cunoscut pe vremea cand era sportiv. Era mult mai bun ca si sportiv decat ca si politician

    RăspundețiȘtergere