sâmbătă, 7 iunie 2014

UPDATE: INCENDIAR - ANTURAJUL LUI GHEORGHE ROMAN, MIRELA ZOLTAN SAU CLAUDIU NECŞULESCU URMĂRESC SUPRIMAREA ADMINISTRATORULUI BLOGULUI "ADEVĂRUL VERDE ÎN FAŢĂ", SUB AL CĂRUI AUTOTURISM A FOST PUS UN "COCKTAIL" INFLAMABIL ?

"Adevărul verde în faţă" prin dezvăluirile tot mai frecvente despre persoane din medii susceptibile de şantaj şi corupţie i-au pus în alertă maximă pe toţi cei vizaţi, care au trecut la represalii. Mai întâi au încercat să hacker-ească blogul, după care au făcut sesizări in-corpore solicitând dezactivarea contului de facebook, în contextul în care "Adevărul verde în faţă" numără peste 13.000 de fani. Cu alte cuvinte, mai mult de 13.000 de utilizatori ai respectivei reţele de socializare află zilnic despre conţinutul unor postări "incomode". De altfel, cu ceva timp în urmă, administratorul blogului a fost prevenit că a devenit atât de incomod încât s-ar urmări chiar suprimarea sa. Ceea ce părea a fi fost doar vorbe goale, de astăzi s-au transformat în fapte. Sâmbătă, aproape de orele amiezii, administratorul blogului "Adevărul verde în faţă" a fost la un pas de arde de viu, în propriul autoturism. În momentul în care a fost pus contactul, maşina a luat foc - (foto 1 şi 2)!
După ce incendiul a fost stins cu preţul unor arsuri pe ambele mâini, a fost descoperită şi cauza incendiului: o cârpă îmbibată cu subsanţe inflamabile, aşezată sub roata din dreapta faţă, în care se aflau două fire legate în scurt!!! Instalaţia electrică a autoturismului a fost distrusă complet, iar paguba se ridică la circa 2.500 -3.000 lei! Din al cărui anturaj credeţi dumneavoastră, stimaţi cititori, că a venit respectiva ameninţare: Gheorghe Roman, Mirela Zoltan sau Claudiu Necşulescu?!!!

UPDATE:

Poliţia Municipiului Mediaş s-a sesizat din oficiu în urma articolului din "Adevărul verde în faţă" şi a început urmărirea penală in rem pentru distrugere, în conformitate cu art. 253 al. 4 din Noul Cod Penal. De la faţa locului au fost prelevate mostre care, în urma expertizelor fizico-chimice de laborator efectuate în Capitală, vor stabili dacă, într-adevăr, focul a fost pus cu intenţie de către o mână criminală!

Un comentariu:

  1. cine stie unde locuiti ? la cine ati dat cheile ? nu exista crima perfecta . pe mine ma vazut cind am venit , m-au urmarit si mi-a spart doua cauciucuri in diagonala , pina dimineata . cind am spus si la preoti lor sau potolit . asa sa le ajute dumnezeu . exista dumnezeu . cineva mia facut rau si dupa 2-3 ani , a lasat copilul in masina , ziua in amiaza mare . sa dus la un birou . copilul a tras , sa jucat , cu manete si a facut facut fum , scurt , etc . pina sa-si dea seama cineva . copilul sa asfisiat si a murit .

    RăspundețiȘtergere