miercuri, 18 iunie 2014

EXCLUSIVITATE - DE FERICIRE CĂ, ÎN FINE, VA DEVENI TĂTIC, DEPUTATUL GHEORGHE ROMAN ŞI-A ANGAJAT SOŢIA LA SNTGN "TRANSGAZ" SA MEDIAŞ!

"Adevărul verde în faţă" continuă seria investigaţiilor şi a dezvăluirilor în exclusivitate cu o speţă care, pur şi simplu, va stârni multe dispute şi controverse şi în legătură cu care, la fel ca şi cititorii, administratorul blogului aşteaptă răspunsuri şi clarificări. Este vorba despre deputatul PSD Gheorghe Roman cel care, după mulţi ani de aşteptare, va deveni - foarte curând - tătic! O veste de-a dreptul extraordinară pentru acesta care, în mod evident, că se cuvenea a fi recompensată pe măsură: printr-un transfer al soţiei deputatului, Ioana (foto facebook) de la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni (din cadrul Primăriei Mediaş) la una dintre cele mai râvnite companii din domeniul gazifer (SNTGN "Transgaz" SA Mediaş). Cu alte cuvinte de la o funcţie de inspector principal (retribuită cu 1.000-1.200 lei lunar) la una de "băgător de seamă" în cadrul compartimentului juridic al respectivei companii retribuită de vreo cinci ori mai bine! Gurile rele spun că responsabil de transferul soţiei deputatului PSD este nimeni altul decât "calul troian" din Consiliul Local, consilierul independent Ioan Petrariu, despre care aceleaşi voci susţin că ar deţine - la fel ca şi soţia domniei sale - o funcţie de şef de birou sau de serviciu! Potrivit altei surse, extrem de bine informate, din cadrul respectivei companii, concursul-interviu pentru angajarea Ioanei Roman a fost doar un simulacru tocmai pentru că, "potrivit contractului colectiv de muncă, SNTGN "Transgaz" SA Mediaş suplimentează îndemnizaţia de creştere a copilului, acordată de stat, până la valoarea salariului de bază". Ar fi cazul ca Ioan Petrariu, omul care se arată atât de preocupat de banul public, dar şi de acţionarea în justiţie a jurnaliştilor (rămâne de notorietate cazul lui Laurenţiu Oprea de la "Informaţia Săptămânii" căruia consilierul independent i-a "suflat", în urma unui proces în instanţă, suma de 3.000 lei) să ofere minime explicaţii pentru modul în care un "no name" poate fi "înregimentat" la o companie atât de importantă! Ar mai fi de menţionat că judecător în respectivul caz de calomnie prin presă a fost nimeni altul decât magistratul Mirela Zoltan. Însă "conexiunea" dintre deputatul Gheorghe Roman şi Mirela Zoltan va face obiectul unei alte investigaţii răsunătoare din "Adevărul verde în faţă"!

2 comentarii:

  1. deja e tatic esti in urma cu informatiile

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce efect au aceste articole? Din pacate nici unul!!! Totusi va rog sa continuati sa scrieti, poate intr-o zi se vor lua si masuri!!!

    RăspundețiȘtergere