joi, 19 decembrie 2013

"ORGANUL" DIN MICĂSASA, CARE L-A UCIS MIŞELEŞTE, PE LA SPATE, PE UN CONSĂTEAN, PE MOTIV CĂ L-AR FI SCUIPAT, A FOST ACUZAT OFICIAL DE OMOR CALIFICAT!

"Adevărul verde în faţă", cel care la data de 22 august 2013 relata - având la dispoziţie date şi mărturii obţinute de la faţa locului - despre incidentul din Micăsasa, acolo unde ajutorul şefului de post George-Bogdan Grigoraş (foto) l-a împuşcat mortal, cu armamentul din dotare, pe Andrei Goia, un sătean din Ţapu invocând legitima apărare, a avut dreptate!!! Altercaţia care a condus la curmarea vieţii unui om de către "organul" (fără creier!) angajat în cadrul IPJ Sibiu, nu a fost altceva decât un act de răzbunare din partea celui căruia reprezentanţii "statului" (lipsiţi de discernământ!) i-au pus un pistol în mână. Iar acest lucru a fost confirmat, joi, prin rechizitoriul procurorilor, aşa cum rezultă din comunicatul remis mass-media: "Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpatului GRIGORAŞ GEORGE-BOGDAN sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 174 alin. 1 combinat cu art. 175 alin. 1 lit. i Cod penal. În rechizitoriul întocmit procurorii au reţinut următoarea stare de fapt: La data de 21.08.2013 inculpatul, în calitate de agent principal de poliţie în cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Axente Sever – Postul de Poliţie Micăsasa, jud. Sibiu, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu în satul Ţapu, com. Micăsasa, pe fondul unui conflict cu victima Goia Andrei a executat cel puţin 3 focuri de armă cu pistolul aflat în dotarea sa, asupra victimei, producându-i o plagă împuşcată abdominal, ce a dus la decesul acesteia. Cu privire la inculpat s-a dispus în faza de urmărire penală măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara. Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie"!

Un comentariu:

  1. nea v. sterge poza ( copilul) ca nu este vinovat , poate . Poate a fost si provocat .Trebuie vazut inceputul conflictului .

    RăspundețiȘtergere