miercuri, 31 octombrie 2012

INCREDIBIL - GHEORGHE ROMAN A FOST CLONAT ȘI VA CANDIDA LA PARLAMENTARE ATÂT DIN PARTEA USL CÂT ȘI A PER!

Da, ați citit foarte bine și nu e absolut nicio glumă. Potrivit listelor oficiale date publicității, la alegerile parlamentare din 9 decembrie Gheorghe Roman figurează ca și candidat la funcția de deputat atât din partea Uniunii Social-Liberale cât și a Partidului Ecologist Român (facsimil). Se pare că nu e vorba de o simplă coincidență ci, efectiv, de un scenariu ticluit chiar de deputatul "copy-paste". După ce a luat la cunoștință despre toate comentariile cel puțin nefavorabile (dacă nu cumva total negative) de pe forumurile de discuții din social-media, ori de pe site-urile publicaiilor sibiene, "micul samurai" s-a gândit să inducă confuzia în rândul alegătorilor și să-l arunce în luptă (se pare chiar în Colegiul 3 - Camera Deputaților) pe tizul său, Gheorghe Roman.
Deputatul "policrom" se pare că are încă o mare influență în rândul PER, formațiune politică ce l-a susținut la alegerile locale pentru funcția de primar al Mediașului. Așa că, stimați alegători, pentru a fi siguri că nu greșiți, în 9 decembrie votați orice altceva în afară de...Gheorghe Roman!

3 comentarii:

  1. Nu-l plac deloc pe Gheorghe Roman dar Informeaza-te bine. cred ca e vorba de un alt Gheorghe Roman la PER.Deci sa nu dezinformam de dragul de a scrie

    RăspundețiȘtergere
  2. Remarc faptul că ai citit printre rânduri și n-ai înțeles nimic din articol. Păi, normal că e vorba de două persoane diferite cu același nume și prenume. Personal, aș vrea însă să ne lumineze Gheorghe Roman de la USL cine este Gheorghe Roman...de la PER! Tocmai pentru ca electoratul să nu mai fie derutat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana la urma cui ii pasa? Ca e Gheorghe Roman original sau e Gheorghe Roman pus la deruta oricum nu e iubit nici de fostii colegi si ma gandesc ca nu are viata mai buna nici la USL unde e ca bucata de mar din gatul Albei ca Zapada.

    RăspundețiȘtergere