vineri, 2 martie 2012

EXCLUSIVITATE - GAZISTUL TRTOVAC A RĂMAS PE ÎNTUNERIC PENTRU CĂ NU ȘI-A ACHITAT FACTURILE RESTANTE LA ENERGIE ELECTRICĂ!

În ultima vreme, necazurile par a se ține lanț de fundașul dreapta de origine sârbă al echipei Gaz Metan Mediaș, Jasmin Trtovac (foto). Amendat de club după partida cu "U" Cluj_Napoca (scor 2-5) pentru că a evoluat accidentat, fără a fi dezvăluit anterior acest lucru, Trtovac și-a pierdut locul în formația "alb-negrilor". Nevoit să se opereze, în această iarnă, la piciorul drept, sârbul a revenit doar în aceste zile în municipiul de pe Târnava Mare. Aici a avut însă parte de o nouă surpriză. Imobilul în care locuiește cu chirie a fost deconectat de la rețeaua de curent electric pentru neplata facturilor, astfel că a petrecut mai multe zile în întuneric.http://coltisorderai.blogspot.com Miercuri după amiază l-am întâlnit, în baston, alături de mignona sa prietenă, la sediul "Electrica" din Mediaș încercând să "negocieze" realimentarea locuinței din strada Titu Maiorescu. Asta fără a achita integral restanțele, penalitățile, taxa de reconectare și garanția impusă în asemenea cazuri, în total peste 1.000 de lei. Fotbalistul a încercat să se disculpe, susținând că potrivit înțelegerii, plata utilităților o face proprietarul imobilului, Călin Banea, care în prezent locuiește în Tg. Mureș. Pentru că nici nu dispunea de suma necesară, Trtovac a făcut cale-întoarsă, la volanul unei superbe limuzine BMW de culoare neagră, înmatriculată în Serbia, urmând probabil să-și petreacă și alte nopți cu iubita sa, într-un cadru romantic, la lumina lumânărilor. E "foame" mare în rândul unor jucători de la Gaz Metan Mediaș!!!

3 comentarii:

  1. JURNALISTULE DE 2 BANI.... TRATOVAC ARE UN MINI GALBEN, CEL CU BMW ESTE MARKOVIC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici nu sunt jurnalist ci blogger, motiv pentru care consider că nu e nevoie să tratez subiectele în mod gazetăresc! Altfel, dacă nu cumva ai citit printre rânduri, eu n-am menționat nicăieri că limuzina la volanul căreia se afla Trtovac miercuri îi aparține. Dar nici a lui Markovic nu e, că el are un Mercedes personalizat, tot de culoare neagră...

      Ștergere
  2. mini-u galben e a lui vukadinovic :) ...

    RăspundețiȘtergere