vineri, 24 decembrie 2010

REPREZENTANTII SPITALULUI SIBIAN SE LAUDA CA-I HRANESC LA GREU PE PACIENTI, DE SARBATORI



Într-un comunicat, însoţit de fotografii, remis mass-media şi semnat de purtătorul de cuvânt al instituţiei, Raluca Puşcă se precizează faptul că “întreaga conducere a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu doreşte să fie şi în acest an, dificil din punct de vedere economic, alături de pacienţii care nu se pot bucura împreună cu familia de Sărbătoarea Naşterii Domnului. Astfel, pentru cei peste 400 de pacienţi care se vor afla în spital de Crăciun şi în noaptea dintre ani, Serviciul de Preparare Hrană a pregătit un meniu special cu produse tradiţionale. Meniul comun va conţine următoarele preparate: supă de pui cu găluşte, ciorbă a la grec, sărmăluţe cu smântână, friptură de porc cu orez şi salată de sfeclă şi cozonac ca desert. Meniul pentru pacienţii cu regim special cuprinde supă cu fulgi de ou, sărmăluţe cu mămăliguţă şi smântână, tocăniţă de pui cu piure de cartofi şi portocale. Cu acestă ocazie, conducerea spitalului doreşte să transmită tuturor pacienţilor multă sănătate şi împliniri, iar Sărbatoarea Naşterii Domnului să aducă în sufletele sibienilor linişte sufletescă şi bucurii. Sărbători Fericite! La Mulţi Ani!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu