vineri, 24 iulie 2015

"ADEVĂRUL VERDE ÎN FAŢĂ" LANSEAZĂ CAMPANIA "PRIMĂRIE TE IUBESC ŞI VREAU SĂ TE CUCERESC", DESTINATĂ CANDIDAŢILOR LA FUNCŢIA DE PRIMAR AL MEDIAŞULUI!

Luna lui Cuptor pare a fi cea mai "încinsă" perioadă a anului în curs, în politica medieşeană, având în vedere că, în această perioadă au fost anunţate nu mai puţin de cinci candidaturi la funcţia de primar al municipiului de pe Târnava Mare la alegerile locale de anul viitor. Este vorba, în ordine alfabetică, de consilierul local Ioan Lăzăroiu, de liderul sindical al SNTGN Transgaz SA Mediaş, Miron Neagu, de viceprimarul George Petrescu, de deputatul Gheorghe Roman şi de co-preşedintele TNL Mediaş, Christine Thellmann. Lor li se adaugă alţi doi candidaţi care se constituie în tot atâtea pete de culoare respectiv cantautorul Dumitru Făurică şi Ioan Velţanu, alias "Bobby" din Dallas. Pentru toţi aceştia (care cu siguranţă că vor fi mai mulţi o dată cu apropierea datei alegerilor locale din 2016!) "Adevărul verde în faţă" (un blog care continuă să aibă o mare audienţă la public) lansează, de la 1 august 2015, campania "Primărie te iubesc şi vreau să te cuceresc", care se va constitui - fără niciun fel de discriminare ori party-pris-uri - într-o veritabilă tribună, o platformă care le va oferi candidaţilor la cea mai importantă demnitate a Mediaşului posibilitatea de a se prezenta localnicilor, împreună cu toate ideile şi proiectele fiecăruia în parte. Este, la urma urmei, un demers născut dintr-un spirit civic, din dorinţa de a le oferi medieşenilor posibilitatea de a alege în perfectă cunoştinţă de cauză!!!

4 comentarii:

  1. Bai redactie ; Ai avut primar un cetatean Colonel din oras . Acesta a derpus juramintul militar la scoala militara , la terminarea scoli ofiteri , fata de primarie , fata de constitutie , fata de biblie , fata de oameni orasului si primariei . Acum pe cine sa crezi si sa mai alegi primul om al urbei ? Singurul lucru bun de facut in oras este Construirea Metroului cum ziceai si sustineai mai de mult . Cu ocazia asta scade pinza freatica cu 20 - 25 metri si orasul devine desert ca in Egipt sau Bucuresti . Unde este orasul minune din vremea P D L si a lui Boc - Blaga . Gazele in 7-8 ani nu mai sint . Sa vezi greva atunci . Citi locuitori mai ramin ? Sa vedem ce urmeaza .

    RăspundețiȘtergere
  2. sa faca bine sa mute gazele la Bucresti,pt ca asa e normal....apo isa vezi liniste in urbie, si nu trafic pe strazi
    se vor inchide si o parte din supermarketuri
    despre metrou, asteptam cu nerabdare inaugurarea statiei SPERANTA MOARE ULTIMA, d ela Piata Agroalimentara
    si apoi daca -i muta la bUCURESTI, si bine le face....ei sunt stat in stat,cu cota de gaze si vara, cu drepturi de concediu....unde s-a mai pomenit asa ceva....
    asa ca, bai redactie,scrie si despre astea
    lasa Primaria , si treci la munca d e pe strada, sa simti pulsul minunatului si frumosului oras
    cu verdeata la tot pasul ,cu flori la ferestre , curatenie exemplara ( a se vedea zona Luncii, Cartierul Latin ,si zona automeanica... despre astea trebuie scris, stim ca orasul e in cadere libera......
    ex: pasarele dela gara, din gura campului, podul; CFR !!!!!!
    in rest
    sambata sui duminica frumoasa, si suportabila termic

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa fie primar ORICINE dar NU DEPUTATUL ROMAN

    RăspundețiȘtergere
  4. Cind se asfalta in oras , primarul nu a vazut ? Sau mergea cu metroul la sala de conferinte ? Ce mai croseteaza echipa minune de fotbal ? Ma duc sa comand instalatia de incalzire a tribunei spectatorilor de vip .

    RăspundețiȘtergere