sâmbătă, 28 februarie 2015

HOROBA, IA-ŢI "GLOABELE" ŞI DU-TE...ÎNVÂRTINDU-TE!

Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş evoluează (sau mai exact spus involuează!) dramatic de...dezastruos în debutul acestui retur de campionat, sub inedita comandă a "ciberneticianului" Dan Matei. Team-ul de pe Târnava Mare trăieşte efectiv din sclipirile de geniu ale lui Alex Curtean, cel care a marcat singurul gol al medieşenilor în cele două partide oficiale disputate în acest an de "alb-negri". Echipa - a remarcat-o comentatorul Digisport al partidei de sâmbătă seara pierdută de gazişti, la Iaşi, cu scorul de 1-0 - "arată foarte rău şi mai ales nu pare a avea nicio autoritate pe banca tehnică". Aceasta este aşadar opera (distructivă!) a preşedintelui Ioan Horoba, cel care dacă nu va fi îndepărtat grabnic de la Gaz Metan Mediaş, negreşit că va duce echipa în liga secundă! Personal, am avut convingerea că gaziştii nu vor putea evolua mai slab decât sub comanda lui Cristian Dulca, însă m-am înşelat amarnic. În "mandatul" lui Dan Matei echipa joacă de-a dreptul lamentabil fără nicio tactică şi fără niciun orizont. Pur şi simplu actualul posesor al licenţei PRO (se pare mai mult CONTRA...Mediaşului!!!) este paralel atunci când vine vorba de alcătuirea primului "unsprezece". Astfel, după o evoluţie bună pe partea dreaptă a lui Radu Zaharia, în prima etapă a returului, acesta a fost înlocuit în meciul următor cu Valentin Creţu, un fundaş care a gafat exasperant în turul campionatului. Pe stânga, este utilizat total neinspirat argentinianul Velasquez, în timp ce Buzean este ţinut pe bancă. Acolo unde ar trebui să stea "căpitanul" Todea, înaintea pensionării sale de la Mediaş, alături de un alt închizător gafeur, Iulian Cristea. Pe de altă parte, "vitezistul" Alex Muntean şi "tehnicii" Azdren LLullaku şi Cosimo Figliomeni nu au loc în echipa de start, deşi se observă de la o poştă că, în afara acestora nimeni nu construieşte nimic. În atac se insistă până la exasperare cu aceeaşi Roman şi Vitinho, blazaţi şi lipsiţi de idei, în timp ce Bekoe şi Elton par a fi fost aduşi la echipă doar pentru încasarea de către impresari agreaţi de fostul şef de sală de la ARO Braşov, a unor comisioane grase! În acestă situaţie, am un îndemn pentru ex-ospătarul bistriţean: Horoba, ia-ţi "gloabele" şi du-te învârtindu-te!

P.S.

Urmează un "calup" de trei meciuri (cu Rapid, CSU Craiova şi CFR Cluj-Napoca) din care estimez că Gaz Metan Mediaş va obţine minim posibil, adică...zero!

3 comentarii:

  1. Gazul a devenit sub conducerea acestor ticalosi incompetenti , echipa cu cel mai slab joc din liga 1 . Matrapazlacurile lui Horoba din anii trecuti nu mai tin , iar echipa cu jocul acesta este sigur retrogradata. Fara antrenor si cu 1 punct din 6 cred ca , din pacate suntem retrogradati. Mi-as dorii mult sa ma insel , dar cu asemenea oameni la conducerea echipei de fotbal s-ar putea ca in curand sa nu mai auzim de GAZ METAN MEDIAS in nici una din ligile fotbalului romanesc. Multumesc "Adevarul verde-n fata" ca in sfarsit am gasit o platforma in care sa-mi expun parerile si opiniile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu asemenea oameni la conducerea echipei de fotbal o sa avem neplacuta surpriza sa nu mai regasim "GAZ METAN MEDIAS" in niciuna din ligiile fotbalului romanesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu,datorita acestui venetic arogant,HOTZOBA,corupt si incompetent nu mai merg la stadion. Jocul antrenorilor promovati de acesta, e tras la indigo; fricos,lipsit de luciditate si coerenta, cu jucatori pusi in teren gresit si schimbari neinspirate.
      Paul Gazistul a facut un banner pe care scria,,Pleaca Horoba". Dupa 10 minute a fost scos afara din stadion.
      Ma gandesc ca ar trebui sa facem un banner urias si sa il punem la intrarea dinspre parcarea din incinta stadionului,la primul meci televizat.
      Stiu ca are proptea politica,din perioada defunctului PDL,pe bistriteanul Ioan Oltean,omul cu broaste in gat.Pe aceasta filiera se pare ca ar fi sifonat bani pentru partid.Florin bratu stie de ce.
      Dar astea au trecut si se pare ca nimeni nu poate sau nu vrea sa-l schimbe. O fi ,,uns" si pe cei de aici? Suntem pe taramul speculatilor. CE SA FACEM?
      E CINEVA DISPUS SA SE IMPLICE?

      Ștergere