sâmbătă, 9 februarie 2013

EXCLUSIVITATE: SENATORUL VIOREL ARCAŞ, ŞEFUL "MICULUI SAMURAI": "NICIODATĂ NU VOI DA ÎN JUDECATĂ ZIARIŞTI SAU BLOGGERI"!

Preşedintele PSD Mediaş, senatorul Viorel Arcaş a susţinut sâmbătă la prânz prima sa conferinţă de presă de după câştigarea alegerilor parlamentare. În exclusivitate pentru "Adevărul verde în faţă" acesta a declarat că, spre deosebire de colegul de partid, deputatul Gheorghe Roman, nu va da "niciodată în judecată vreun ziarist sau cu atât mai puţin vreun blogger, pentru că un râzboi cu presa este dinainte pierdut. Personal am avut o tentativă de a acţiona în justiţie pe cel care mi-a fabricat la mişto un dosar penal, finalizat cu neînceperea urmăririi penale, însă până la urmă am renunţat". Legat de intenţia Micului samurai de a candida, la alegerile din 1 martie, din cadrul organizaţiei locale a PSD, parlamentarul sibian a mai spus că statutul din 2010 al PSD stipulează în mod clar vechimea şi conţiţiile în care membri partidului pot candida pentru funcţii de conducere. Cu alte cuvinte, Gheorghe Roman poate candida cu succes la...funcţia de reproducere în cadrul propriei familii, acolo unde pare sa fi fost total exclus, la fel cum în studenţie a fost exclus din cadrul universităţii clujene Babeş-Bolyiai. Altfel, senatorul Viorel Arcaş a mai menţionat că în sfârşit, Mediaşul va avea centură ocolitoare, graţie unuia dintre cele 31 de amendamente admise la Legea Bugetului, "pentru care personal m-am luptat încă din anul 2005. O dată cu regionalizarea ţării, acest lucru ar fi devenit practic imposibil în condiţiile în care municipii precum Tg. Mureş şi Braşov nu dispun încă de astfel de variante ocolitoare". Iată mai jos declaraţiile făcute în exclusivitate de către parlamentarului sibian.

Un comentariu:

  1. nu stiam ca dl arcas vrea sa faca lucruri bune pt medias, probabil de ce era si GH. "mincinsoul" ROMAN pe acolo.
    de stiam il votam pe dansul, ca se pare ca cu dl primar neamtu mam cam inselat. dar o sa stiu pe cine sa contez in viitor.

    centura ocolitoare e mai mult decat salutara la medias, va dati seama ca orasul va fi mult mai dinamic, fluidizat.
    bravo dle ARCAS!!

    RăspundețiȘtergere