marți, 5 februarie 2013

EXCLUSIVITATE - CUM NU L-A INTERESAT SOARTA FIICEI DINTR-O AVENTURĂ SIBIANĂ, PE VICTOR SOCACIU NU-L INTERESEAZĂ NICI NEPOŢICA!

Ana-Maria, fiica solistului de muzică folk Victor Socaciu, născută dintr-o aventură de tinereţe cu o sibiancă, a devenit, zilele trecute mama unei fetiţe. Pe cantautorul-politician acest lucru pare să-l fi lăsat complet rece, pentru că încă nu s-a grăbit să-şi vadă nepoţica! Ana-Maria, care a absolvit facultatea de Teologie din Bucureşti, s-a căsătorit în vara anului trecut cu alesul inimii ei, ciclistul Tudor Butu. Cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, pe 19 ianuarie.
Ana-Maria a adus-o pe lume pe micuţa Iosephina Teodora (foto facebook), la o clinică privată din Capitală. Folkistul nu a fost la ea la spital şi a recunoscut că până ieri nu şi-a vâzut încâ prima sa nepoată. “O las pe Ana un timp sa se refacă şi apoi o să merg să o văd şi pe ea, şi pe cea mica”, a declarat cu o jumătate de gură Victor Socaciu. De menţionat că, soţul ei, Tudor, dar şi mama din Sibiu au fost alături de Ana-Maria la naştere.

Un comentariu:

  1. Nu stiu cum poti ramane rece la o asemenea frumusete. E trist ca unele greseli costa ata de mult, sa speram ca va reveni la ganduri mai bune in timp.

    RăspundețiȘtergere