miercuri, 6 februarie 2013

CULMEA "CHINEZĂRIEI" BLOGOSFERICE: EXCLUS DINTR-O COMPETIŢIE DIN CARE AM PLECAT SINGUR ÎN URMĂ CU 10 ZILE!

Ce sunt "chinezăriile" o ştie deja toată lumea. Un raport publicat anul trecut de Comisia Europeană relevă faptul că mai mult de jumătate din produsele (nealimentare) considerate periculoase în Uniunea Europeană sunt de origine chineză. Un asemenea "produs" circulă de la finele anului trecut şi în blogosfera românească. El a fost creat bineînţeles de un chinez(u.eu) din România, iar numele său se vrea a fi unul preţios: BlogalInitiative! În fapt nu este altceva decât un fel de "cumetrie" în spaţiu virtual. Unde intră cine vrea, însă de ieşit, iese obligatoriu pe...locul al doilea oricât de apreciat şi de talentat blogger ar fi! Chiar dacă am înţeles repede conexiunile şi prieteniile din cadrul pseudocampionatului naţional de blogging (CNB), am avut nevoie de confirmarea liderei respectivei competiţii pentru a înţelege că jocurile sunt făcute încă de la bun început. Prin urmare, în urmă cu 10 zile, mai exact în data de 27 ianuarie am decis să părăsesc CNB. Azi însă chinezu(l) a anunţat ritos că am fost exclus din competiţie pentru că am scris foarte urât pe blogul personal despre "ceea ce fac ei acolo" (facsimil). Adică nimic altceva decât...adevărul verde în faţă! E cert însă că unui chinez nu-i poate fi niciodată familiară limba română. Şi nici adevărul şi fair-play-ul într-o competiţie inventată de nişte anodini care se cred...zei! Deci, dragi bloggeri, mare atenţie, pe viitor la "produsele" contrafăcute made în...China (Birta), cum ar fi Blogalinitiative sau Mediaş Blog Awards! Feri Teglaş ştie de ce!!!

3 comentarii:

  1. Despre Blogalinitiative.ro am numai cuvinte proaste. Faza ciudata este ca daca iti exprimi parerea public, sar zece A listeri pe cap si te linseaza. Despre BlogAwards in schimb, numai cuvinte de lauda. AM castigat de doua ori pana acum, premiile au venit repede si asta deoarece Blogalinitiative e condus de o chinezarie creata care vrea sa faca bani de pe urma concurentilor (mai ia si bani pt campaniile de pe site de la sponsori apropo !!! si chiar multi) , pe cand blog awards este condus de un tip din craiova care s-a implicat in planul asta de prin 2007. Daca nu stiai, blog awards a lansat primul concursurile iar chinezu a furat ideea si s-a dat pe langa A listeri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu mă refeream la BlogAwards al lui Marius Călugăru, un craiovean de milioane, cu care colaborez foarte bine, ci de Mediaş Blog Awards, tot o pseudocompetiţie care se desfăşoară la finele anului la Mediaş şi care mai nou este jurizată de acelaşi inegalabil chinez(u.eu)!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu ştiu cine vă pune să vă băgaţi la chestii din astea, ca să munciţi moca pentru ca alţii să facă bani! Niciun blogger serios nu face bani din concursuri. Astea sunt pentru începători care nu ştiu cum stă treaba în domeniu şi vor să facă bani din prima înainte să le crească blogul suficient ca să facă bani singuri.

    RăspundețiȘtergere