luni, 12 septembrie 2011

STREETBALL LA MEDIAȘ CU MINGI BLOCATE LA PANOU



Mediașul a găzduit sâmbătă și duminică, pentru prima oară, o competiție de streetball la care au luat parte circa 200 de pasionați ai acestui sport, constituiți în 30 de echipe, din întreaga țară. Evenimentul a atras foarte mulți spectatori în tribunele amenajate în parcul din centrul orașului. Au fost meciuri disputate pentru calificări la categoria open și under 14, dar și concursuri de slam-dunk, aruncări libere, aruncări de 3 puncte. După decernarea premiilor a urmat prezentarea echipei locale de baschet, Gaz Metan Mediaș care în noua ediție ce va debuta foarte curând și-a propus să câștige campionatul (sâmbătă cucerind Cupa Gazistul), precum și un concert susținut de Puya. Pe parcursul derulării competiției au existat și momente amuzante pentru spectatori dar enervante pentru participanți, întrucât mingea a rămas de nenumărate ori blocată între inel și panou.

6 comentarii:

  1. Duhhhhh ..... ai filmat si tu o singura blocare .... si devi carcotas ... in loc sa fi profesionist si sa relatezi evenimentul asa cum a fost. Si cica te mai numesti "ziarist".

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragul meu Anonim, în decurs de 25 minute lucrul acesta s-a întâmplat de trei ori, deci nu sunt cârcotaș ci am relatat ceea ce am constatat la fața locului. Asta spre deosebire de alți mari ziariști care nu au prezentat absolut nimic despre un eveniment derulat în premieră la Mediaș. Altfel. poate că după 20 ani de activitate nu sunt încă un jurnalist profesionist, însă am meritul că sunt întotdeauna pe fază!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim are dreptate :-) Cand ai peste 500 de participanti, „uiti” de cele trei mingi blocate si te concentrezi pe succesul competitiei :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. domnule ziarist,
    tot evenimentul a fost filmat. in decursul a 2 zile ceea ce numesti tu mingi blocate -au fost 2.
    ceea ce scrii tu in acest articol este ridicol. in momentul in care redactezi o stire te informezi. in competitie au fost nume de renume al baschetului romanesc. participat echipe din constanta, bacau, oradea, bucuresti, cluj, ploiesti,baia mare,suceava. legat de numarul de echipe...esti prost informat. iar de numarul de spectatori , cred ca ai fost in alta parte.

    meseria asta nu o poate face oricine.

    RăspundețiȘtergere
  5. ceea ce ati relatat dumneavoastra este fals.
    500 pasionati ai acestui sport constituiti in 30 echipe.
    intr-o echipa de streetball sunt 4 jucatori x 32 echipe = 128 sportivi.

    corect si jurnalistic mi se pare ca orice articol scris sa fie verificat in 3 surse diferite. aici se putea sa luati legatura cu noi si sa va dam aceste informatii pt a redacta o stire corecta.

    in ceea ce priveste ziarele locale noi am avut contacte cu monitorul,informatia si tribuna pe parte de presa scrisa, iar cu mircea hodarnau,feriteglas, totalbaschet, zile si nopti pe partea de bloguri.
    oricum va multumim pt interesul acordat.

    RăspundețiȘtergere
  6. In doua decenii de presa scrisa am invatat ca, intr-un articol, titlul trebuie sa socheze iar textul sa informeze. O data in plus s-a adeverit aceasta "teorema". Un titlu fad n-ar fi atras cititorii si nici atatea comentarii patimase. Nicaieri nu am specificat numarul spectatorilor ci doar faptul ca au fost foarte multi. Multumesc organizatorilor pentru toate completarile aduse si mai tin sa precizez ca alti jurnalisti locali (cu exceptia lui Mircea Hodarnau) n-au relatat mai nimic despre desfasurarea respectivei competitii de "mare anvergura". Iar in final inca un amanunt: la mine in "casa" (unde "intra" zilnic peste 500 de vizitatori) eu sunt singurul care face regulile. Toti cei care nu le agreaza sunt, asadar, liberi sa se informeze din alte surse!!!

    RăspundețiȘtergere