duminică, 6 decembrie 2015

JALE MARE LA PNL MEDIAŞ, ÎN PERSPECTIVA ALEGERILOR LOCALE DE ANUL VIITOR!

Cu circa o jumătate de an înaintea alegerilor locale din 2016, în municipiul de pe Târnava Mare nu există încă un candidat pentru funcţia de primar, cu o notorietate şi o credibilitate indiscutabile, în măsură să-şi adjudece, fără prea mari eforturi, cel mai râvnit "fotoliu" din Mediaş. Se vorbeşte despre modificarea Legii Electorale, despre realizarea de construcţii politice sau apolitice, despre faptul că Mediaşul ar fi fost dintotdeauna un fief de dreapta. În niciun caz, Mediaşul a fost doar mereu în trend cu Transilvania, cu opţiunile electoratului din respectiva regiune istorică, fie că a fost vorba de alegeri locale, (euro)parlamentare sau prezidenţiale. Şi, cum la alegerile locale pentru funcţia de edil-şef contează în primul rând omul şi mai puţin (sau chiar deloc!) partidul, la Mediaş nimeni nu poate rosti, încă, răspicat: "ecce homo"! PSD Mediaş a avut în vedere un anumit profil de candidat şi a crezut că Mihai Macaveiu îl întruchipează pe deplin. A venit mai întîi Miron Neagu-Bălaşa şi a "decretat" că, prin respectiva nominalizare "cineva îşi bate joc de partid". Mai apoi, preşedintele (condamnat!) al organizaţiei judeţene al formaţiunii politice în speţă, Ioan Cindrea, a precizat că "La Sibiu şi Mediaş e nevoie de sondaje de opinie în rândul electoratului, pentru desemnarea candidaţilor PSD la alegerile locale" din vara anului viitor. Până una-alta, PSD Mediaş încearcă să-l promoveze pe Mihai Macaveiu prin aceeaşi strategie, neproductivă, "prafuită", cea a consultaţiilor medicale gratuite, oferite de "specialişti", la sediul din Piaţa Regele Ferdinand I. De-a dreptul jalnic! Însă, în vecini, la PNL Mediaş, jalea este şi mai mare. Unul dintre co-preşedinţii partidului (considerată a fi varianta de rezervă la alegerile locale de anul viitor) este grav bolnav, iar doi dintre liderii locali, primarul Teodor Neamţu şi Gheorghe Roman nu vor mai putea intra în competiţie (nici măcar în cea internă)! Iar asta pentru că, potrivit unui "decalog" al PNL, care va intra în vigoare la data de 11 decembrie, sunt stabilite reguli şi criterii clare pentru candidaţii la alegerile locale din 2016 între care "problemele penale" şi "traseismul politic". Christinne Thellmann, deocamdată singura rămasă pe lista liberalilor este încă departe - ca politician - de numele pe care îl poartă. Tot acest zbucium al celor mai importante partide politice s-ar putea constitui într-un culoar favorabil pentru construcţia apolitică ce va lua naştere luna viitoare la Mediaş, una constituită din oameni noi, independenţi, neexpuşi şi nepătaţi!!!

6 comentarii:

  1. Sa dus vaca de muls - romgaz > si Boc cu Blaga cu furturile de la ANPR , conduse de Basescu cu Metresa Udrea . Acum este ce ai vrut Cititorul lui Angelica si Echipa Filierei Ardeleana - Soros de la Cluj

    RăspundețiȘtergere
  2. Asaadr,m ult succes domnule ARCAS..Vei ajunge primar, si vei sa;lva orasul cazut in mocirla , mizerie, intuneric..de altii nu poate fi vb....
    in rest somn usor , sa va treziti din zbucium, dar dupacumscrieti,nu aveti ici o sansa....ever....

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai sustinut Filiera Ardeleana de la Cluj a Fundatiei Soros , asta este dislogul social cu societatea civila . Iar BOC cu BLAGA au devalizat Fondul Propietatea , Ardeleni cinstiti . Alo ce au facut serviciile ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce mai fac fosti colaboratori de la Evenimentul , Expres , Curierul ? Sau facut milionari cum ti-am spus mai demult , din vinzarea ponturilor .

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce mai croseteaza Cristoiu cu Udrea , Boc , Blaga ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Totul nu este decat un umor macabru. Specific "de Medias".

    RăspundețiȘtergere