miercuri, 23 decembrie 2015

NEREGULILE SEMNALATE DE "ADEVĂRUL VERDE ÎN FAŢĂ" AU DUS LA SUSPENDAREA DIN FUNCŢIE A LUI IOAN HOROBA, PREŞEDINTELE CLUBULUI GAZ METAN MEDIAŞ

La exact patru luni de când "Adevărul verde în faţă" semnala multiplele nereguli înregistrate la clubul fanion al municipiului de pe Târnava Mare, Gaz Metan Mediaş, sub "înaltul patronaj" al preşedintelui Ioan Horoba, un personaj sinistru din fotbalul românesc, Comitetul Director al "alb-negrilor" a decis să-l suspende din funcţie - deocamdată pe o perioadă de 3 luni - pe fostul şef de sală de la ARO Palace Braşov şi unul dintre "fondatorii" celebrei şi de tristă amintire, "Cooperativă"! Cu siguranţă că respectivul demers reprezintă primul pas spre demiterea veneticului Ioan Horoba şi redarea către medieşeni a clubului Gaz Metan Mediaş, cel mai indicat în a-i lua acestuia locul fiind de departe Eugen Pârvulescu. Evident că, doar cârdăşia, respectiv subscrierea la multitudinea neregulilor consemnate în toţi aceşti ani de mandat al lui Ioan Horoba a condus la un astfel de deznodământ, din păcate mult prea tardiv pentru a se mai putea spera la o redresare rapidă a fotbalului medieşean. Cu siguranţă că doar în România e posibil ca un om aflat la vârsta pensionării care a făcut doar deservicii fotbalului autohton să fie "răsplătit" pentru contraperformanţă cu o nouă "înţelegere" valabilă pentru alţi doi ani, în condiţiile în care echipa de fotbal retrogradase în eşalonul secund iar cea de baschet se apropie cu paşi repezi de acelaşi fatidic deznodământ! Iată, în continuare comunicatul de presă emis miercuri de către Clubul Gaz Metan Mediaş: "În urma auditului anual făcut la Clubul Gaz Metan Mediaş, s-a dispus suspendarea din funcţie a preşedintelui Ioan Horoba pînă la clarificarea unor aspecte ce ţin de o posibilă situaţie de conflict de interese. În perioada următoare va fi realizată o verificare de către o casă de avocatură specializată care să emită un punct de vedere avizat. Pînă în momentul în care se va lămuri acest aspect, clubul Gaz Metan va fi reprezentat de către Directorul General Adjunct, Iosif Biro"!

4 comentarii:

  1. Mai bine mai tarziu,decat niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca sa dus vaca de muls , gazele , sa dus si echipa . Dar cu seful cu acte false , se poate santaja mai usor de cei 600 de parlamentari pe viata . Daca va continua tot asa , se vor alege 900 de parlamentari . Acum vrea sa le dea si la Doctori si Profesori facuti de Izmenarul pensi speciale . Iar acum Puscariasi in frunte cu Udrea vor - Gratiere generala - sa ramina si cu bani furati in buzunare .Bravo constinta Ardeleneasca condusa de filiera Soros de la Cluj . Traiasca tara santajabililor numai sa stea in jilt .

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar fi buna o schimbare iar cea mai buna alegere ar fi Pirvulescu Eugen ..dar nu are șanse deoarece domnul Cindrea nu l agreează

    RăspundețiȘtergere
  4. S-a facut o petitie din cate am inteles , e afisata pe pagina de facebook a Gazului ,ar fi bine sa fie cat mai multa lume care sa o semneze.

    RăspundețiȘtergere