marți, 1 septembrie 2015

DIN CICLUL "PRIMĂRIE TE IUBESC ŞI VREAU SĂ TE CUCERESC" AZI: UMOR (IN)VOLUNTAR DESPRE GHEORGHE ROMAN, CU OVIDIU DĂRĂMUŞ!

Demersul pur civic, cetăţenesc, al administratorului blogului "Adevărul verde în faţă" de a găzdui comunicate de presă primite pe adresa de e-mail adevarulverdeinfata@gmail.com din partea viitorilor candidaţi la funcţia de primar al Mediaşului, la alegerile locale de anul viitor, nu a fost înţeles tocmai corect de către unii localnici. Aceştia, efectiv, s-au apucat să "bombardeze" respectiva adresă de e-mail cu tot felul de adeziuni, susţineri ori partizanate pentru unii sau alţii dintre potenţialii aspiranţi la cea mai importantă demnitate a municipiului de pe Târnava Mare. Ultimul dintre medieşenii în speţă, Ovidiu Dărămuş (foto) a trimis, în cursul zilei de azi, următoarea solicitare: "Citeam pe blogul dvs. faptul că sunteți deschis comunicatelor de presă care au ca subiect alegerile locale din vara anului viitor de la Mediaș. În urmă cu câteva minute am postat un astfel de comunicat si pe site-ul grupului de voluntariat pe care îl reprezint, Voluntar în Mediaș, pe care vă invit să-l preluați și dvs". Mesajul pare mai degrabă unul din categoria "umor (in)voluntar", în condiţiile în care acesta "vorbeşte" despre implicarea unuia dintre candidaţi, deputatul Gheorghe Roman, în proiecte de voluntariat, fără a le nominaliza şi dezvolta pe fiecare în parte. Nu doresc să fiu sarcastic sau tendenţios însă, eu personal, nu am cunoştinţă ca parlamentarul sibian să se fi implicat, la Mediaş, într-un alt proiect decât cel numit "Bucuria mişcării" (de la un partid la altul)?! "Adevărul verde în faţă" nu se va transforma, nicidecum, într-o tribună electorală în care persoane mai mult sau mai puţin publice (sau chiar neavenite!) ţin să-şi manifeste susţinerea pentru vreun politician pentru că, pur şi simplu blogul de faţă nu (mai) face politică! "Adevărul verde în faţă" va rămâne, aşadar, deschis şi imparţial doar pentru cei care (mai mult sau mai puţin oficial) şi-au anunţat candidatura la funcţia de primar al Mediaşului, la alegerile din iunie 2016: Dumitru Făurică, Bobby din Dallas (se pare pe numele său real, Ioan Velţanu), Miron Neagu, Ioan Lăzăroiu, Christinne Thellmann şi Gheorghe Roman. Ar mai trebui spus că, prin "târg", circulă zvonul că "redutabilul" candidat al PSD, despre care vorbea recent preşedintele Ioan Cindrea este Alexandru Pleşca, foarte activ, în ultima vreme, pe reţelele de socializare cu "inventarierea" problemelor Mediaşului, pentru care, însă, nu are şi soluţii!

2 comentarii:

  1. Din cate vad esti impartial politic. Asta este foarte bine. Din punctul de vedere de a da solutii ... de ce sa le dea ca altii sa si le insuseasca si sa se laude cu ele. Solutiile costa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adica o troaca de torci , cu dovleac , malai , cartofi , cuie , sirme , prajituri stricate , lapte inputit , gaini moarte .

    RăspundețiȘtergere