duminică, 24 mai 2015

SCENARIU INCREDIBIL ÎNSĂ PERFECT PLAUZIBIL: "REGELE" HAGI A OFERIT 3 PUNCTE OTRĂVITE BRAŞOVENILOR PENTRU A ÎNFUNDA MEDIAŞUL ŞI A O SALVA PE CONCORDIA CHIAJNA!

Ziarele şi site-urile de sport (dar nu numai!) au început, încă de duminică, să facă tot felul de calcule privind şansele de menţinere în Liga I a celei de a XII-a echipe, care se va alege (miercuri seara) între Gaz Metan Mediaş, Concordia Chiajna şi FC Braşov. Cititori cu mult mai...inteligenţi decât jurnaliştii, au rematcat faptul că "regele" Gheorghe Hagi este artizanul unui scenariu incredibil însă perfect plauzibil. Echipa acestuia, Viitorul, le-a oferit sâmbătă 3 puncte "otrăvite" braşovenilor, atrâgându-i de fapt într-o cursă diabolică. Chiar dacă, poate, pentru mulţi, era de aşteptat ca Viitorul supranumit şi "Steluţa" să cedeze punctele pierdute în etapa precedentă de braşoveni în confruntarea cu FCSB, casele de pariuri acordau totuşi o cotă de 4-1 pentru o victorie a "stegarilor". Şi într-adevăr, "chiriaşul" Hagi a "cedat" în confruntarea cu FC Braşov doar pentru ca amfitrionii săi din actualul sezonul, Concordia Chiajna să se salveze de la retrogradare. După principiul "când doi se ceartă al treilea câştigă", se speră ca braşovenii să lupte pe viaţă şi pe moarte, în confruntarea din ultima etapă, cu Gaz Metan, dându-le impresia că aceştia se pot, efectiv, salva de la retrogradare, având avantaj în cazul (improbabil) al unui clasament în trei, cu acelaşi număr de puncte, 38. Se vorbeşte chiar de faptul că adversara Chiajnei, Petrolul Ploieşti, va deschide scorul în prima repriză, însă finalmente victoria va reveni gazdelor. În tot acest răstimp este de aşteptat ca Braşovul să încerce şi chiar să reuşească să dea lovitura de graţie gaziştilor, pentru ca, în cele din urmă, să se dovedească că, de fapt totul a fost în van!!!
Adevăraţii suporteri ai "alb-negrilor" cărora le pasă de echipa locală de fotbal speră ca profesorul Pustai precum şi toţi cei din staff-ul tehnic şi administrativ să aibă înţelepciunea necesară dar şi "armele" pentru a demota respectivul scenariu, unul efectiv sumbru pentru Gaz Metan Mediaş. Toate eforturile trebuie canalizate în direcţia obţinerii victoriei în confruntarea cu FC Braşov (ale cărei şanse de evitare a retrogradării sunt aproape nule!) din moment ce niciuna dintre cele două protagoniste nu se pot aştepta la vreun ajutor din partea prahovenilor, o echipă fără motivaţie şi obiectiv. Ar fi de-a dreptul păcat să rămână în Liga I reprezentanta unei comune ilfovene, în dauna echipei din "capitala gazului metan", a cărei galerie tocmai a renăcut din propria cenuşă (foto), aşa cum de altfel s-a putut constata la ultimele trei meciuri susţinute de medieşeni pe teren propriu!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu